Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Zlatko ledet allsangen etter opprykket

Stemningen var magisk da Viking vant thrilleren mot Kongsvinger. Kaptein Zlatko Tripic har i kveld tenkt å vise at lyngdøler kan feste.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.11.2018 kl 17:57

SR-BANK ARENA: - Klart det blir fest, og jeg skal vise at lyngdøler også kan feste, sa Tripic til Lyngdals Avis etter kampen mot Kongsvinger.

Viking hadde akkurat vunnet 3-1 og dermed er laget tilbake i det øverste selskap i norsk fotball.

SÅ NÆRE: Zlatko Tripic hadde to meget gode sjanser til å score. Denne fra første omgang. Men scoring ble det ikke, men opprykk ble det. Foto: Per Thime

Magisk opplevelse

- Det er der Viking hører hjemme, og jeg er veldig fornøyd med å ha bidratt til dette fortjente opprykket. I dag var det rett og slett magisk her på stadion. Etter kampen så jeg flere som gråt, og jeg står her ganske rørt selv, fortsetter han.

Foto: Per Thime

Tripic kom ikke på scoringslisten, men det gjorde ikke noe.

Kampfakta

SR-Bank Arena

Viking – Kongsvinger 3-1 (1-1)

Mål: 1-0 Johnny Furdal (22), 1-1 Ibrahim Shuaibu (31), 2-1 Tommy Høiland (79), 3-1 Zymer Bytyqi (85).

Dommer: Christian Moen, Løvenstad.

Gult kort: Tommy Høiland, Ylldren Ibrahimaj, Zymer Bytiqi, Viking, Aleksey Gorodovoy, Dong-Wan Gang, Fredrik Pålerud, Kongsvinger.

Rødt kort: Dong-Wan Gang (73, to gule), Kongsvinger.

Tilskuere: 16 000

- Jeg hadde jo en gedigen sjanse i første omgang, men den strøk stolpen, og jeg hadde jo også en stor mulighet i andre omgang. Men i dag var det samme for meg hvem som scoret. Det viktigsta var at vi vant - og at vi rykket opp. Det er ingen bedre følelse enn å klare det foran 16 000 elleville og ikke minst fantastiske tilskuere.

Stormet banen

Viking ledet 1-0 etter scoring av Johnny Furdal, men Kongsvinger utlignet før pause. Kvarteret før slutt så det faktisk ikke ut som det skulle gå. Jo, det var sjanser nok, men keeper til Kongsvinger sto i veien for Vikings spillere, blant dem Zlatko Tripic.

Men to scoringer ble det mot slutten. Tommy Høiland sørget for 2-1 og Zymer Bytyqi for 3-1, fem minutter før slutt.

Da ble det gjort klart for fest. Og fest ble det - og blir utover kvelden i Stavanger. Da dommeren blåste av kampen stormet publikum banen og hyllet spillerne.

Zlatko Tripic har en høy stjerne i byen og han var stolt etter kampen i garderoben.

- Champis hører med etter en slik kamp. Det må man kunne unne seg. I kved tenker vi ikke mer på det som kommer. Nå blir det middag med klubben og utover kvelden og natten fortjener vi å ha det moro, sammen med laget, ledere og ikke minst våre fantastiske supportere. OG: Lyngøler kan feste, det skal jeg vise i kveld, smilte han godt fornøyd.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...