Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Zlatko langet ut etter lagkamerat på trening

SLÅSSKAMP: Zlatko Tripic havnet i håndgemeng etter dagens trening.

Det ble en dramatisk avslutning på Vikings trening i formiddag. Zlatko Tripic ble taklet, men det likte han så dårlig at han slo til Tord Salte.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2018 kl 14:39

SLÅSSING: Det er Stavanger Aftenblad som melder om hendelsen som skjedde i forbindelse med den avsluttende spilløkten fire mot fire. Da kan det av og til gå varmt for seg.

Stavanger Aftenblad skriver dette:

«På tampen av den avsluttende økten med spill fire mot fire på liten bane, hvor det gjerne kan bli både ampert og intenst, satte Tord Salte (19) inn en sen og ufin takling på Zlatko Tripic (25).

Det likte kantspilleren dårlig og gikk mot Salte og ga beskjed om hva han mente om taklingen. Etter litt gruff og knuffing langet Tripic ut et slag som traff Salte.»

Flere lagkamerater fikk med seg hendelsen, og det samme fikk avisens fotograf. Ifølge avisen slo Tripic lagkompisen to ganger. Begge forlot banen etter hendelsen.

De to spillerne måtte skilles av andre spillere som kom til. I følge avisen haglet det av meldinger mellom de to Viking-spillerne.

– Totalt uakseptabelt, sa trener Bjarne Berntsen etter hendelsen, men han fortsatte:

– Det er sånn som skjer av og til når vi spiller hektisk fire mot fire. De ordnet opp i dette etterpå, sier Berntsen.

Zlatko Tripic sa dette til avisen etter hendelsen:

– Det blir av og til litt temperatur på trening. Vi har skværet opp og snakket ut. Det var en upassende reaksjon av meg, og derfor gikk jeg i garderoben rett etterpå. Det var en situasjon der begge har skyld, det er vi enige om, sier Tripic.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...