Zlatko i opprykksdrama

FOTBALL: Zlatko Tripic hadde assist da Viking vant og overtok tabelltoppen i OBOS-Ligaen. Det gjenstår kun en serierunde. Foto: Per Thime

Zlatko Tripic hadde målgivende da Viking snudde mot Mjøndalen

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Før kampen lå Viking på 2. plass, men etter bare noen minutter i første omgang tok Mjøndalen ledelsen 1-0 etter scorimg av Christian Gauseth. Det holdt seg også frem til pause.

Zlatko var kaptein for Viking, og førte troppene inn mot omgang to. Lyngdølen hadde assist på målet som ga utligning til 1-1. Tommy Høiland scoret - og det var hans mål nummer 20 i 1. divisjon. Da var det spilt i 54 minutter.

Men det var overhodet ikke over. To minutter senere ble det 2-1 til Viking. Zymer Bytyqi var målscorer.

Og det ble 3-1 ved Johnny Furdal, men det var ikke slutt.

Mjøndalen reduserte til 2-3 da det sto igjen 21 minutter av kampen, for øvrig et selvmål av en Viking-spiller.

TABELLEN: Dette er tabellen som viser at Zlatko Tripics Viking ligger godt an til opprykk.

11 minutter før slutt: Innbytter Even Østensen var nettopp kommet på banen. Han er i ferd med å bli en superreserve for laget i blått. Han økte Vikings ledelse til 4-2, til stor jubel for over 600 tilreisende Viking-supportere.

To minutter før full tid forlot Tripic banen, men da var det meste i boks.

Tripic og hans menn vant kampen 4-2. Det gjenstår en kamp, hjemme mot Kongsvinger om en uke.

Da fylles trolig Viking stadion opp med over 16 000 tilskuere, til opprykksfinalen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...