Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Bare tynn teori redder plassen til Grindheim

HÅNDBALL: Griddheim-damene spilte lokaloppgjør mot Farsund onsdag kveld. Foto: Per Thime

Grindheim-damene scoret kampens første mål, men havnet senere bak mot Farsund 2. Det ble et nytt tap og bare tynn teori redder laget fra nedrykk til 5. divisjon.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2019 kl 22:47

HÅNDBALL: Det er omtrent sluttkjørt for Grindheim når det gjelder å holde plassen i 4. divisjon. Sesongen har vært blytung for laget, og det ble ikke bedre etter kveldens tap mot Farsund 2.

Riktignok scoret Anvor Tveiten kampens første mål på straffekast, men så scoret hjemmelaget fem mål på rad før Grindheim tegnet seg på scoringslisten igjen.

Midtveis i første omgang hadde Grindheim en god periode. Tre mål på rad ble til 8-7 ledelse til Farsund-damene.

Bak ved pause

Hjemmelaget rykket så nok en gang i fra og gikk i garderoben etter første omgang med 14-9 ledelse. Spillende trener, Anvor Tveiten scoret seks av Grindheims ni mål de første 30 minuttene.

I fjor spilte Grindheim-damene tilsvarende kamp om opprykk. Denne sesongen er det Farsund som er på øvre halvdel av tabellen. I fjor satt forsvaret som det skulle borte mot Farsund. Onsdag kveld rant målene til tider inn bak Grindheims keeper.

Klart tap

Heller ikke den andre omgangen ble en opptur for Grindheim. Audnedølene var aldri nærmere enn fem mål bak Farsund.

DET VAR DA: I fjor spilte Grindheim om opprykk mot Farsund. I år har det vært en kamp helt i bunnen av tabellen. Foto: Per Thime

Fremover på banen var det stopp - og i løpet av de første 22 minuttene hadde Grindheim scoret to (!) mål.

Farsund gjorde omtrent som de ville og vant meget klart - og fortjent.

Da sluttsignalet gikk hadde hjemmelaget scoret 28 mål og Grindheim 15.

4. divisjon håndball, Alcoahallen

Farsund – Grindheim 28–15 (14–9)

Grindheims lag: Borghild Elisabeth Hornnes, Camilla Usland Vasland, Edna Marie Birkeland (1), Caroline Pytten, Sunniva Løland, Mathilde Ljosland, Anvor Tveiten (7), Camilla Falkevik (2), Anne Regine Hultin (1), Rita Thorsland (2), Marie Seland (2).

Toppscorer Farsund: C. Larsen (9)

Utv: Farsund 1x2 min, Grindheim 2x2 min

Dommere: Anita Øvland og Sven Jarl Guse Iversen

Det gjenstår fem kamper for laget i blått. Tre av dem spilles hjemme på Byremo. Motstandere i de siste kampene er Greipstad 2, Flekkefjord, Giv Akt 1, Søgne og Lund.

Alle disse lagene tilhører øvre del av tabellen. Opp til sikker plass er det hele åtte poeng. Det betyr at med full pott på de siste fem kampene så kan det gå, men det meste tyder på nedrykk og to lokaloppgjør mot Lyngdal neste sesong.

Det kan bli trivelig det også.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...