Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Publikumsfest da Lyngdal tapte på overtid

Over 400 tilskuere så at Lyngdal gikk mot seier, men det ble ikke slik. Farsund snudde kampen og vant. Dermed ble 16.mai en stor nedtur for laget i rødt.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2019 kl 21:19

LOKALOPPGJØR: Det så lenge ut til å ende uten scoringer. Men Espen Hægelands corner til Johan Sanden så ut til å avgjøre kampen. Men det ble ikke slik.

For hjemmelaget snudde kampen i løpet av ett minutt mot slutten av oppgjøret. Det ble med andre ord dramatisk da lokaloppgjøret ble spilt. Det var første Farsund-seier siden 1991.

Over 400 tilskuere så oppgjøret i Farsund.

Men vi starter med den første omgangen. Rammen var god, 20 grader, solskinn og rundt 300 tilskuere på lokaloppgjøret i Farsund.

Lyngdal hadde omgangens første sjanse da Espen Hægeland slo et frispark som traff pannebrasken til Johan Sanden - men ballen endte like utenfor målet til Farsunds keeper, Srdan Peselj.

Store sjanser

Kampens første gule kort kom etter bare tre minutter. Peder Sanden var for ufin med Farsunds keeper mente kampens dommer.

Bare minuttet senere hadde hjemmelaget sin første sjanse, men Lyngdal-keeper Robin Pedersen ryddet opp.

Lyngdal tok etter hvert en del over, og kapte noen sjanser. Kristoffer Reiersen Risnes hadde en bra mulighet etter 17 minutter, men også den havnet like utenfor målet.

Bare tre minutter senere får Lyngdal frispark. Fra rundt 35 meter, langt ute på kanten, og det er Espen Hægeland som igjen skal ta det. Han slår inn og ballen havner i tverrligger. Til da var det den største sjansen i kampen.

Nesten Farsund

Tre minutter før pause får Lyngdal nok en mulighet, den fjerde store. Reiersen Risnes får en ball slått mot seg. Han legger den ned omtrent på 16-meteren, men keeper får avverget det hele.

Og rett før kampens dommer blåste for pause var der hjemmelaget som hadde en stor sjansen. Ole Kristian Fuglestad fyrte løs, men ballen strøk nettveggen til Lyngdal-keeper.

Og dermed sto det 0-0 etter den første omgangen.

Andre omgang

Det ble en spennende omgang hvor begge lag hadde sin sjanser. Det var spilt i 63 minutter da Lyngdal fikk en stor sjanse. Espen Hægeland ble spilt fri inn mot 16-meteren. Han sto tilnærnet alene og fyrte løs - men rett på keeper.

Fem minutter senere feller Øyvind Emil Gullestad Nilsen en Farsund-spiller. Det blir frispark, som Espen Hægeland redder mer eller mindre på målstreken.

Farsund hadde en god mulighet etter 71 minutter, og det samme hadde Lyngdal fire minutter senere.

Mål

Men det så lenge ut til å ende med 0-0, men det ble ikke slik. Lyngdal hadde lyst på sin fjerde strake seier i serien. Og at den eventuelt skulle komme mot Farsund hadde ikke noen noe imot.

12-13 minutter før full tid får Lyngdal corner. Espen Hægeland slo ballen inn i 16-meteren og der steg Johan Sanden til være. Han ordnet 1-0 ledelse, og det var ikke ufortjent.

Farsund forsøkte seg de siste minuttene av oppgjøret, og de fikk mer enn godt betalt - i løpet av bare ett eneste minutt.

Først var det Karl Mathingsdal som utlignet til 1-1, men det var ikke over. Bare minuttet senere ble det 2-1 til hjemmelaget. I forrige sesong spilte Ole Kristian Fuglestad for Lyngdal.

I kampen mot Lyngdal sørget han for 2-1 til hjemmelaget. Farsund snudde kampen i løpet av ett minutte. Og det var omtrent på overtid.

- Det er gøy for meg, men det er også gøy for spillerne i garderoben. Potensialet er bra i denne gruppa og vi må tørre, og det gjorde vi i dag, sa Farsund-trener Ronny Fredriksen, fra Lyngdal til Lister etter kampen.

Det så ut til å bli seier, men Farsund hadde altså mer å by på mot slutten, derfor ble det også tap for Lyngdal.

Og i kveld er det en skikkelig nedtur.

4. divisjon fotball

Farsund – Lyngdal 2–1 (0–0)

Mål: 0–1 (80), Johan Sanden, 1–1 (89), Mathingsdal , 2-1 (90), Ole Kristian Fuglestad.

Tilskuere: 400

Dommer: Zyad Tarik Qashua (Giv Akt, IL)

Lyngdals lag: Robin Pedersen, Johan Sanden, August Nissen Dragland, Øyvind Emil Gullestad Nilsen, Ådne Byremo Ingebretsen, Sveinung Andersen, Emil Hauge Greibesland, Ibrahim Najafi, Kristoffer Reiersen Risnes, Espen Hægeland, Espen Hægeland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...