Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Vurderer flere faste stillinger i Lister-samarbeidet

FLERE: Svein Vangen i Listerrådet kan få flere faste kolleger å forholde seg til. Foto: Svein Løvland, avisen Agder (arkivfoto)

Rådmannsutvalget i Listerrådet mener tiden er inne for å se på om noen prosjektstillinger bør gjøres om til faste stillinger i samarbeidsrådet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 06.02.2018 kl 14:37

Dette kom frem da rådmannsutvalget drøftet hvordan man skal få på plass tiltak for en bedre sikring av koordineringsressursene i Lister-samarbeidet, skriver avisen Agder.

Rådmannsutvalgets vurdering er at koordineringsressursene er sårbare og bør styrkes.

Les også: Vil gi mer makt til Lister-samarbeidet

– I lys av blamt annet Helsenettverkets strategiske betydning bør en viktig prioritering fremover være å tilstrebe økt forutsigbarhet og stabilitet for regionale kompetansemiljøer. Rådmannsutvalget vil se nærmere på om enkelte av disse stillingene bør gjøres om til faste, men finansiert av prosjekt- og tilskuddsmidler, fastslo rådmannsutvalget i sitt møte i januar.

Mandat og rapporteringslinjer

Rådmannsutvalget vil at etablerte fagnettverk gjennomgås med sikte på å klargjøre mandat og rapporteringslinjer. Alle fagnettverk er i siste instans underlagt rådmannsutvalget.

Rådmannsutvalget vil at lederne av fagnettverkene skal inviteres til rådmannsutvalget. Det skal lages et notat i forkant. Listerrådets administrative leder Svein Vangen skal holde et felles møte med lederne av fagnettverkene.

Fyrtårn

Dette satsingen har vært tillagt helsenettverket.

– Utfordringsbildet her er imidlertid sektorovergripende og rådmannsutvalget anbefaler en økt synliggjøring og fokus på tematikken. Dette er også i tråd med det fokus området nå får gjennom Regionplan Agder, påpeker rådmannsutvalget i Lister.

– Rådmannsutvalget anbefaler derfor at Fyrtårn «Folkehelse og levekår» løftes ut av helsenettverket og organiseres som eget fagområde under daglig leder av Listerrådet. Dette er nå iverksatt fra januar 2018.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...