Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

– Vil ikke noen ha gratis buss?

ETTERLYSER STUDENTER: Ordfører Jan Kristensen (H) etterlyser studenter mellom 18 og 25 år. Foto: Per Thime

Studenter fra Lyngdal innenfor aldersgruppa 18 til 25 år kan få gratis busstransport, men det er knapt noen som har søkt om det.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

STUDIER: Nylig vedtok kommunestyret i Lyngdal å ta kostnadene ved busstransport for lyngdøler som sturerer andre steder i landet. Betingelsene for tilbudet er at studiestedet er innenfor Norges grenser.

Så langt er det svært få som har meldt sin interesse. Ordfører Jan Kristensen (H) etterlyser på sin side på Facebook flere som ønsker denne ordningen.

Ta kontakt

– Så langt har Lyngdal kommune kun mottatt én søknad om busskort for 2018/2019, skriver han.

Og han stiller videre spørsmål om det virkelig ikke er flere som ønsker seg dette.

– Betyr det at studentene ikke har mottatt sitt opptaksbevis, eller klarer studentene seg uten støtten? Ber derfor foreldre pånytt minne sine håpefulle om ordningen som nå er innført, heter det videre.

Kriteriene

På kommunen sine hjemmesider kan du lese mer om ordningen.

I korte trekk er dette kravene som kommunen stiller:

  • Lyngdal kommune tilbyr heltidsstudenter fra Lyngdal gratis busskort dersom de i studietiden forblir folkeregistrert i Lyngdal kommune og er innenfor aldersgruppen 18 til 25 år.
  • Studiestedet må være i Norge.
  • Ordningen gjelder skoleåret 2018-2019 (fra og med august 2018 til og med mai 2019).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...