Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Vil ikke ha midlertidig lensmannskontor på Byremo

BYREMO: Politiet regner med å lyse ut lokalene på Byremo på anbud i løpet av april. Foto: Lars Rekaa (arkivfoto)

Lensmannen ønsker ikke at lensmannskontoret som skal opprettes på Byremo skal flytte inn i midlertidige lokaler.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

POLITI: Det skriver konstituert lensmann Odd Arvid Johannesen ved Marnardal og Audnedal lensmannskontor. Han er politikontakt for kommunene som skal sortere under det nye Byremo-kontoret.

Han skriver samtidig at lensmann Tor Damkås neppe kommer tilbake til Marnardal og Audnedal lensmannskontor.

Løsning i vår

I brevet skriver han at politiet jobber med en behovsanalyse for kontoret.

Videre skriver han at det er lensmann Jan Terje Aas i Farsund som representerer driftsenhet vest i saken. «Jeg var nettopp i kontakt med lensmannen i Farsund som har representert driftsenheten i denne saken. Han sier at etter hans vurdering vil politiet i løpet av mars (senest april) være ferdige og anbudsrunde vil bli lyst ut.»

Johannesen er svært fornøyd med at det ikke blir midlertidige lokaler.

«Selv er jeg veldig glad for at det ble denne løsningen. Nå har vi muligheten til å få fremtidsrettede lokaler. Midlertidige kunne lett blitt permanente», skriver han.

Bemanning

Ifølge politiets egne planer skal kontoret på Byremo etter hvert ha seks stillinger. Ved oppstart er det meningen at fire polititjenestemenn skal jobbe fra Byremo.

Så langt er det tre stillinger som er knyttet til kontoret, men Agder politidistrikt håper å skaffe penger til den fjerde stillingen allerede over årets budsjett, slik at kontoret vil ha fire ansatte før årsskifte.

Johannesen fortsetter selv i 100 prosent stilling. Så langt har han med seg politibetjent Torill Rettedal Vrålstad, bosatt på Konsmo, som for tiden jobber 60 prosent.

Politibetjent Caroline Moy Nagy, som er bosatt på Byremo, skal også jobbe ved kontoret på Byremo. Hun har permisjon til juli 2018.

Kontoret på Byremo skal dekke Audnedal, Marnardal, Hægebostad og Åseral. Det skal opprettes et felles politiråd for de fire kommunene, selv om Audnedal og Marnardal om to år blir deler av to forskjellige storkommuner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...