Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Vil ha eldrekoordinator i Nye Lyngdal

KOMMUNESAMMENSLÅING: Varaordfører Unni Nilsen Husøy i Audnedal varslet Frp-landsmøtet om at hun vil ha en kommunal eldrekoordinator når storkommunen Nye Lyngdal er et faktum. Foto: Privat

Unni Nilsen Husøy ønsker seg en eldrekoordinator når storkommunen er et faktum om drøyt halvannet år.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

LANDSMØTE: Når Audnedal og Lyngdal slås sammen til en kommune fra 2020, vil varaordføreren i Audnedal ha en eldrekoordinator som samkjører alt ressursarbeid der eldre kan bidra.

– Den livserfaringen de besitter, den kan vi benytte mer av i skolen, i barnehagen, som reservebesteforeldre og i helse.  Vi må se mulighetene, de eldre er overhodet ingen byrde for samfunnet, sa hun.

Snakket opp

Unni Nilsen Husøy snakket opp de eldre da hun talte til Fremskrittspartiets landsmøte lørdag.

– De fleste ser på den kommende eldrebølgen som en utfordring. Fremskrittspartiet ser på den som en mulighet og en ressurs, slo hun fast.

Frp-landsmøte

Fremskrittspartiets varaordfører i Audnedal, Unni Nilsen Husøy, talte lørdag til Fremskrittspartiets landsmøte. Hun ba hele landsmøtet se på eldrebølgen som en stor mulighet for samfunnet.

– Flere snakker kun om mangel på helsepersonell, økte utgifter, og store investeringer i sykehjemsplasser, når de snakker om eldrebølgen. Fremskrittspartiet velger å se på det som en ressurs når det blir flere eldre. Den livserfaringen de tar med seg, den må samfunnet benytte seg mer av, sa hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...