Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Disse gikk videre til fylkesfestivalen

SANG: Emilie Contreras er videre til fylkesfestivalen i sammen med husgitarist Elias Vinsrygg. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Lørdag kveld var det duket for Ungdommens kulturmønstring (UKM) i Romskipet på fritidskubben Rocky.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2019 kl 15:43

TIL FYLKESFESTIVALEN: I år var både ungdom fra Hægebostad og fra Audnedal invitert til mønstringen i Lyngdal.

Tidligere åre har UKM vært på Kulturhuset. I år er hele arrangementet flyttet til Romskipet på Rom.

Positive til å være på Romskipet

– Det var spesielt å være på Romskipet og ikke i Kulturhuset siden det er hva jeg er vant til. Men jeg likte det veldig godt, sier Emilia Contreras til Lyngdals Avis.

– Jeg syntes det var veldig koselig og jeg følte jeg fikk bedre kontakt med publikum.

SOMMERFUGL: Gruppa Innsiden ut fremførte egenskrevet skyggeteater, kalt sommerfuglen. Gruppa bestod av Ada Marie Tjemsland, Ingvild Vatnedal, Josefine Restad, Josephine Skoland og Sarah Christin Rødseth. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Stas å opptre

– Å være med på UKM var ufattelig gøy, sier Ingvild Vatnedal ti Lyngdals Avis, etter å ha deltatt med skyggeteateropptreden med gruppa Innsiden ut.

– Det var gøy å få vist stykke frem, og vi har lært masse. Vi har aldri fremført så bra som vi gjorde i dag, sier gruppa nesten i kor.

Videre til fylkesfestivalen

Av sceneinnslagene var det Emilia Contreras med sangen 1, 2, 3, Fredrik Vegard Sundnes med artistnavnet Sedika, og hans egenkomponerte hardstyle musikk, In Development (foreløpig working title) og Marius Kalleberg Mydland med en klassisk etyde på gitar.

UKM har i tillegg til sceneopptreden også påmeldte innenfor kunst, og det var Tonje Alvheim med heklet cardigan, Emma Elise Skaar og Grace Blindingsvollen begge to med stringart kunst som gikk videre.

Sandra Victoria Eriksson gikk videre som nettjournalist.

DANS: Amalie Pedersen danset kpop under årets UKM. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...