«Vi lover å gjøre vårt beste»

MUSIKK: Berre Jalloc spiller på Fat Tire Garage 29. desember. Her fra fjorårets konsert. Foto: Per Thime

29. desember kan det fort bli mye folk på den lokale puben. Berre Jalloc, husbandet til Berry Alloc er klare for scenen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

MUSIKK: - Vi har spilt på puben to ganger tidligere, så det er jo nesten en tradisjon dette, sier Monica Reiersdag.

Det er hun som bruker stemmen aller mest i bandet. Sammen med Stanley Bye, Bjørn Hovden, Dag Årnes og Erling Bjørstad lover hun og bandet å gjøre sitt beste.

Ikke julebord

- Vi spiller jo litt hele året, men dette året tok vi pause fra den årlige spillejobben på julebordet til bedriften. Men nå er vi klare for å gi lyngdølene en god dose musikk, fortsetter hun.

Da bandet spilte på puben i fjor var det folksomt. Det kan det fort bli i romjula også.

- Vi håper selvfølgelig på det. Jeg vet flere som skal dit, og dette kan jo bli en fin tradisjon å være med på.

Alt mulig

Når bandet kommer til Fat Tire Garage har de med seg litt av hvert i den musikalske kofferten.

- Det er viktig å spille sanger som folk kjenner, og det skal vi gjøre. Jeg tror det forventes at det kommer sanger hvor også publikum kan synge med - så da skal vi gjøre det.

Vokalisten gleder seg stort til konserten. Og litt øving har det blitt.

- Ja, også på jobb. Her i kantina hender det jo at noen har bursdag, så da bruker jeg den stemmen jeg har.

Gleder seg

Også Rudolf Danielsen gleder seg til konserten. Innehaveren av Fat Tire Garage har hatt en travel, men fin romjul.

- Ja, vi har jo allerede hatt åpent her med arrangementer og når vi nå fortsetter med dette husbandet, da blir dette bare fint. Dette er noe vi ser frem til, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...