Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Vi kan ha det på denne måten lenge»

HOPP: Søstrene Hanna (14) og Sophia Reiersdal (10) hopper ut i det, ved Presthølen. Foto: Per Thime

I mer enn 20 dager var det temperaturer over 20 grader i mai. Det var det mange som benyttet seg av.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PRESTHØLEN: - Vi bor rett oppi veien, over gata og har kort vei til den beste badeplassen.

Det sier søstrene Hanna (14) og Sophie (10) Reiersdal. Begge benyttet mai måned til mye mer enn én tur i vannet.

- Vi bader så ofte som vi kan, og i mai har det blitt en god del. Og det beste av alt er at det ikke er kaldt, men deilig, sier de to jentene.

God temperatur

Rundt i distriktet har det de siste ukene vært et yrende badeliv. Rosfjord, Kvavik og andre populære steder har vært godt besøkt.

VARMT: – 17 til 18 grader, tenker jeg nok det er i vannet her, sier Hannah (14). Foto: Per Thime

- Her i elva sier det at temperaturen er rundt 17 til 18 grader. Det er sånn at vi kan være lenge ute i vannet om gangen, forteller søstrene.

Litt stein

Mens det finnes strender i distriktet som er full av sand, velger jentene seg likevel ut Presthølen, bare et svømmetak unna E39.

- Vi har mange fine steder å bade, men vi har brukt dette stedet aller mest. Selv om det er en del stein her, så liker vi oss godt. Og når det er så deilig som i dag, da blir det ikke bedre enn dette, sier de mens de forbereder seg til nok et stup fra svaberget langs elva.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...