Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Vet ikke om de hadde redningsvest»

HAUSVIK: De involverte i sjøulykken hadde leid seg inn ved Hausvik Maritime. Foto: Per Thime

Drukningsulykken ved Torsholmane ved Korshamn, som krevde to menneskeliv forrige fredag, skyldtes en bølge som traff båten. Men det er ikke klart om personene i båten hadde redningsvest. Politiet vet ikke hvor båten er.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

KORSHAMN: Værforholdene var dårlige da ulykken skjedde utenfor Korshamn for seks dager siden og to menn omkom.

Mannen i 20-årene som kom fysisk uskadd fra ulykken, har forklart politiet at båten fikk motorstopp og at en bølge traff båten slik at den kantret.

Ikke kontroll

- Vi hadde kontroll på båten, men forholdene på sjøen var av en slik karakter at den ikke ble tatt med til land. Per i dag har vi ikke kontroll på hvor båten er, sier etterforskningsleder Kjell Arne Sandal.

De tre som var ute på fisketur var i familie. Mannen i 20-årene var sammen med sin far og bestefar, den ene i 40-årene mens bestefaren var i 70-årene. Mens de var på ferie bodde de ved Hausvik Maritime.

Ulykke

20-åringen som overlevde ulykken er reist hjem til Tyskland. Fortsatt gjenstår noen spørsmål.

- Brukte de tre ombord i båten redningsvest?

- Det har vi foreløpig ikke fått noe klart svar på, men det jobber vi med å få rede på, forteller Sandal.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...