Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Vant 16.mai-slaget i Mandal

SCORET: Lyngdal vant en sterk borteseier mot MK. Foto: Per Thime

Lyngdal er serieleder etter 2-0 mot Mandalskameratene.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.05.2018 kl 01:00

FOTBALL: Fotballspillerne til Lyngdal får en aldeles utmerket 17-mai feiring, for laget vant nemlig lokaloppgjøret mot Mandalskameratene i kveld.

De første 25 minuttene var det lite å skrive hjem om, det meste skjedde mellom de to 16-meterne.

Etter en halvtime måtte også kampens dommer, Thor Håversen, ta en aldri så liten telling. Hva som skjedde er uvisst, men inn på banen kom mannskaper og kjølte ned en vond ankel. Han kom seg ut på banen og gjennomførte med stil.

TIL KJØLING: Dommer Thor Haaversen måtte ta en kort telling, for en ankel måtte kjøles ned. Foto: Lyngdal IL - Facebook

Første sjanse - så mål

To minutter etter dommeren hadde kommet seg på beina kommer kampens første sjanse, og den var til Lyngdal. Ibrahim Najafi slår et godt innlegg som treffer Risnes, men headingen treffer feil side av stolpen.

Men så, etter 38 minutter er det klart for ledelse til de røde fra Lyngdal. På Lyngdal ILs side på Facebook beskrives det på denne måten:

- Nydelig forarbeid av Sander som går til linja og slår ut til Peder som setter den i mål.

Peder Sanden sendte altså gjestene til himmels, til glede for de tilreisende fra Lyngdal.

4. divisjon fotball

Mandalskameratene – Lyngdal 0–2 (0–1)
Mål: 0–1 (38), Peder Sanden, 0–2 (65), Morten Sanden.

Tilskuere: 483

Dommer: Thor Haaversen, Solbygg

Lyngdals lag: Aron Lindstrand, Andreas Gysland, Tore Kristensen, Johan Sanden, Aleksander Gundersen, Ibrahim Najafi, Magnus Holmen, Morten Sanden, Sander Lundegaard, Kristoffer Reiersen Risnes, Peder Sanden

Det holdet seg også frem til pause. Første omgang var jevnspilt, men lyngdølene stakk i garderoben med ledelsen.

Driblefant

I andre omgang ble det også en scoring, men før den hadde Morten Sanden et ørlite show for de fremmøtte. Etter 52 minutter dribler han seg gjennom mer eller mindre hele hjemmelaget. Han får skutt, men keeper redder.

Hjemmelaget var godt med på notene og hadde ballen mye i en periode i andre omgang, men det gjelder som kjent å score mål.

Det gjorde ikke hjemmelaget.

Da det var spilt i 65 minutter ble det 2-0 til Lyngdal.

- Vi får frispark som blir slått inn i feltet og noen får kranglet ballen i mål. Ser ut som det kan ha vært Morten Sanden, skrev de på Facebook.

Andre mente det var et selvmål.

Det ebbet imidlertid ut med seier til Lyngdal. En sterk 2-0 seier i Mandal lar seg absolutt høre, for dette var faktisk også det første tapet til MK i serien.

Lyngdal har virkelig imponert poengmessig. Laget kan feire 17. mai på en klar tabelltopp. Det er bare å glede seg til fortsettelsen, for dette kan ende veldig bra til slutt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...