Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Utsikten fra helikopteret da de hektet på Roar Lindlands egen Porsche

En entré helt utenom det vanlige samlet publikum på bakken. Utsikten til helikopterpilotene var ikke mindre spektakulær.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.07.2017 kl 13:40

Lyden fra boksermotoren til en Porsche 911 GT3 Cup får det til å drønne i unge og eldre ører idet Roar Lindland setter seg i bilen. Ørnen har landet, men reisen dit er av det spektakulære slaget.

Forberedelsene

Det er lørdag rundt lunsjtider. Det regner lett i luften.

Fra industriområdet på Kvavik har helikopteret fra Helitrans gjort seg klar.

Forberedelsene til det som skal bli den mest minneverdige entréen i Lyngdals historie, er i gang.

Scenen er Sommerdansen i Alleen, Lyngdals svar på Handelens dag. Arrangementet samler tusenvis hvert år.

Klokken har passert 13.00. Roar Lindland kjører sitt aerodynamiske monster ut av tilhengeren.

Lyngdølen Morgan Håland får jobben med å hekte på bilen i en vaier festet til helikopteret. Deretter fester personlig trener Christopher Gundersen på et goPro-kamera på bilen. Forventningene er store.

Aldri gjort noe lignende

Roar Lindland jobber tett med den nidoble verdensmesteren i rally, Sébastien Loeb. Han har kjørt foran gigantiske folkemengder, han har vært lagkamerat med Prins Carl Philip av Sverige, og vunnet mye i sin Porsche. Men aldri har han gjort noe lignende.

Plutselig forsvinner bakken under de fire dekkene til bilen som har vært på de store bilscenene i Europa i år, fra Barcelona til Monaco.

På bakkeplan i Alleen speider folk mot luften. Plutselig hører de drønnet fra helikopteret. Showet kan begynne.

Se video over

ØRNEN HAR LANDET: Roar Lindland ble stående å skrive autografer i lang tid etter entreen. Foto: Erlend Haddeland

EN FLIK AV SIRKUS: Folkemengden flokket seg rundt. Sommerdansen i Lyngdal hadde fått sin hovedattraksjon. Foto: Erlend Haddeland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...