Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Undertegner historisk avtale

IKT-driftsavtalen som signeres på Konsmo torsdag 22. november 2018 har stor betydning for alle videre prosesser i byggingen av nye Lyngdal kommune, og for driften etter sammenslåingen 1. januar 2020. Dette er også den første store kontrakten som inngås for den nye kommunen, og kan derfor med rette kalles historisk.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2018 kl 11:15

NYE LYNGDAL: Fellesnemnda for nye Lyngdal kommune er samlet på Konsmo denne dagen, og avtalen mellom Aspit AS og nye Lyngdal signeres før det formelle møtet starter.

– Lyngdal har i flere tiår hatt et strategisk fokus på bruk av IKT. Innenfor samtlige sektorer har kommunen deltatt i utviklingsprosjekter på nasjonalt nivå, og for helse og omsorg også innenfor EU. Høsten 2014 mottok kommunen KS sin pris for «beste eKommune» blant landets mellomstore kommuner, sier Ole Aa. Brattfjord, informasjonsleder nye Lyngdal

Audnedal har som en liten kommune valgt å være en del av IKT-samarbeidet DDV.

IKT-AVTALE: Informasjonsleder i nye Lyngdal kommune, Ole Aa. Brattfjord. (Arkivbilde)

Den nye kommunen skal være svært åpen for innovasjon og nytenkning, og det skal etableres en organisasjon som er tilpasset framtidens oppgaveløsninger. Aspit AS blir en viktig faglig og strategisk samarbeidspartner i nye Lyngdal kommunes innovasjons- og prosjektarbeid, der utvikling og innføring av velferdsteknologi/eHelse og selvbetjeningsløsninger for kommunens innbyggere, næringsliv m.fl. vil være prioriterte satsningsområder.

Aspit AS har allerede driftsavtale med Lyngdal kommune. Avtalen med nye Lyngdal kommune inkluderer mer fokus på strategi, og de blir enda tettere på den daglige driften enn i dag. Avtalen har en verdi på 15,85 millioner kr (eks. mva) over en periode på 5 år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...