Tapte foran 3500 tilskuere

OPPLEVELSE: Hanne Synnøve Tønnesen fikk en opplevelse, men det ble et klart 0-3 tap i Nantes, Frankrike. Foto: cev.lu

Ragnhild Torgersen og Hanne Synnøve Tønnessen fikk en opplevelse de sent vi glemme. Da Randaberg spilte E-cup i volleyball ble det tap, men de spilte foran et rekordstort publikum.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.01.2018 kl 11:10

Det er i det minste noe å ta med seg videre. Den første kampen i E-cupen ble spilt i Randaberghallen før jul.

Torsdag kveld var det returkamp mot franske VB Nantes. De franske jentene hadde 3-0 å gå på og hadde bare å vinne ett sett mot Randaberg.

Knust

Det var aldri noe problem, for Randaberg med to lyngdalsjenter på laget ble meget enkelt slått 3-0 etter settsifrene 25-8, 25-11 og 25-9. Det er utklassing i volleyball og vel så det.

På den positive siden må det ha vært å bli sett av så mange tilskuere. Hjemme i Randaberghallen er jentene vant med å spille for i underkant av 100 tilskuere – stort sett slekt og venner.

Opplevelse

Derfor må det ha vært en stor opplevelse å få være med å spille foran nesten 3500 tilskuere i volleyballhallen i Nantes. Kampen gikk direkte på fransk tv, for volleyball er stort i Frankrike.

REKORD: Aldri før har norske volleyballjenter spilt for så mange tilskuere innendørs. To jenter fra Lyngdal fikk oppleve dette. Foto: cev.lu

De to spillerne fra Lyngdal gjorde det så bra man kunne forvente mot slik motstand, for Randaberg spilte mot franske proffer som har volleyball som levebrød.

Beste poengplukker

Ragnhild Torgersen ble beste poengplukker for Randaberg med sine ni poeng, mens Hanne Synnøve Tønnessen plukket fire poeng.

Kampen var over før det var spilt i en time, men jentene var i det minste en opplevelse rikere.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...