Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

«Ta på deg cowboyhatten og bli med»

KOMMER: Thorbjørn Leifsen, Reidar Telhaug, Linda Handeland, Hugo Vimme, Carl Inge Grim og Jan Olav Kittelstad heter medlemmene i bandet som spiller på puben fredag kveld.

Fredag kveld er det country som gjelder på Fat Tire Garage. Little Country Band spillet, med vokalist bosatt i Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

- Jeg kommer i hvert fall til å stille med cowboyhatt og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme, sier Rudolf Danielsen.

Live-musikk på den lokale puben i Lyngdal begynner nemlig å få et bra fotfeste. Det er ikke mange uker siden lokalene var fylt opp sist og fredag kveld er det nye muligheter.

- Little Country Band får vi regne som lokale i og med at vokalisten bor i Lyngdal. Etter det jeg har hørt så svinger det veldig bra fra gruppa, forteller Danielsen.

Disse er med

Gruppa som spiller i morgen kveld har medlemmer fra flere steder. Thorbjørn Leifsen, Reidar Telhaug, Linda Handeland, Hugo Vimme, Carl Inge Grim og Jan Olav Kittelstad heter medlemmene. Når man ser nærmere etter så er medlemmene fra Lyngdal, Hægebostad, Kristiansand, Åseral og Evje - en fin, geografisk spredning der altså.

Mest country

Når bandet entrer den intime scenen på puben fredag kveld får du høre en del forskjellig musikk, men bandet har hovedtyngen på country, men ikke bare det. Bandet er forresten ikke veldig gamle sammen, for det ble startet rundt påske i fjor.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...