Sykkelfest i Lyngdal og Audnedal

SYKKELFEST: I slutten av mai blir det sykkelfest både i Lyngdal og Audnedal. Foto: Arkivfoto

Etappene for årets Tour of Norway er nå klare. Lyngdal for to besøk av feltet, Audnedal ett.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SYKKELSPORT: Lyngdal blir startsted for den tredje etappen av Tour of Norway, og det planlegges en stor sykkelfest når Kristoff, Boasson Hagen og kollegene deres kommer til byen.

Les også: Tidenes startfelt kommer til Lyngdal i nytt Tour of Norway

Starten går 30. mai fra Lyngdal.

Innlagt spurt

Men allerede dagen før går annen etappe gjennom byen. Det er lagt inn en ekstra spurt, og det ventes at dagen byr på den første av to store sykkelfester i Lyngdal.

Den 30. mai går etappen fra Lyngdal via Kvås, Konsmo og Byremo til Evje. Fra Evje fortsetter syklistene om Iveland og Vennesla før etappen avsluttes i Kristiansand. Strekningen fra Kvås til Konsmo blir knallhard for hjulrytterne. Først skal de opp den 2,5 kilometer lange Brattestien. Etter å krysset heia og passert Undeland, venter en tilsvarende utforkjøring ned til Konsmo.

To ritt i ett

Tour og Norway er det nye navnet på rittet, etter at proffrittene Tour of Norway og Tour des Fjords ble slått sammen til et storarrangement som arrangeres for første gang i år.

Årets ritt omfatter seks etapper, starter i Stavanger og avsluttes i Hønefoss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...