Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Suksess for unge musikere på Byremo

INNSATS: En liten del av de som gjennomførte konserten. Fra venstre Anette Werdal (kostymeansvarlig), Line Kvinlaug (scenearbeider), Margit Lydia Østebø (vokalist og skuespiller), Liv Marie Østebø (vokalist), Malin Estensen Egeland (skuespiller), Anna Oline Hauge (vokalist og skuespiller) og Sofie Tveiten (scenearbeier). Foto: Privat

Valgfaggruppa for Sal og Scene ved Byremo ungdoomsskole høstet stor applaus på tirsdagens konsert.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

BLI KJENT: Konserten ble holdt for alle interesserte i forbindelse med at valgfaggruppa tidligere på dagen hadde vært et viktig innslag i Bli kjent-dagen på skolen. Dette er et arrangement for elevene som skal begynne på skolen til høsten.

Les også: Hele åttende spiller i band

Rundt 40 elever fra Konsmo, Byremo, Eiken og Hægebostad besøkte skolen i den forbindelse.

Det kom mye folk på kvelden – foreldre, besteforeldre, søsken, bekjente og musikkentusiaster.

[img15526MD]

Fra Lyngdal hadde ordfølrer Jan Kristensen og rektor for kulturskolen, Marianne Bøksle, tatt turen opp til Byremo. De gledet seg stort over det de så og hørte.

Det var valgfaggruppa Sal & Scene som arrangerte konserten i gymsalen på Byremo barneskole. Lyd/lysanlegg er lånt av Byremo Musikkverksted. I tillegg ble det leid inn ekstra lysutstyr. Alt var rigget og styrt av elevene.

TRØKK: Ole Fidjeland, Endre Løland, og Margit Lydia Østebø sørget for trøkk. Foto: Privat

Tiendeklassingen Ole Andre Werdal hadde ansvar for lyssettingen, mens Daniel Kvåle, som går i første klasse på Byremo videregående, hadde ansvar for lyden. Han har gjort det klart at han fortsatt ønsker å få være med på å arrangere konserter på ungdomsskolen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...