Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Strandfesten som nekter å regne bort

SUPERPOPULÆRE: Brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og resten av Hellbillies ar superpopulære i Lyngdal. Regnet la ingen demper på tilstrømningen. Foto: Lars Rekaa

Stemningen er absolutt stigende blant de mange festivalgjestene – selv om det regner ppå Rosfjord.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2018 kl 23:00

GLEMMER REGNET: – Arrangørene har sørget for godt om telt. Og om et par timer vi glemmer vi helt at det regner. Men ærlig talt, jeg synes synd på Ubostad-karene som får dette i tillegg til alt annet.

Tore Joa fra Sola koser seg sammen med en vennegjeng. Han er fast gjeste på strandfesten.

BRYR SEG IKKE OM REGN: En gjeng fatse gjester på strandfest. Fra venstre Eirik Joa, Sola, Anette Joa, Sola, Svanhild Morales Øvrebø, Kleppe, Mette Danielsen, Hundvåg og Tore Joa, Sola. Foto: Lars Rekaa

– Jeg har vært her i mange år, først me vogn, nå med egen hytte, forteller han.

– Jeg er strålende fornøyd med tilbudet her, både for unger og for voksne, sier han.

DANSEFOT: Jane Rønnestad og Thorelarsen fikk dansefot allerede da Coverme entret scenen. Foto: Lars Rekaa

Mens Coverme sto på scenen, valgte han og vennene å slappe av under teltduken. Men de første hadde allerede funnet fram dansefoten.

Les også: DumDum Boys ruler strandfesten

Og nå venter alle på Hellbillies.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...