Stor påmelding til fotballskole

FOTBALLSKOLE: Både Kiwi og fotballspillerne i Lyngdal, damer- og herrer, er klare for å ta seg av fotballskolen. Foto: Per Thime

23. og 24. juni skal minst 150 barn og unge samles på Lyngdal stadion. KIWI fotballskole arrangeres for tredje året på rad.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

SOMMERSKOLE: – Vi gleder oss og det meldes om et stort antall barn og unge som har lyst å være med, sier butikksjef Øyvind Berntsen i Kiwi i Agnefestveien.

Les også: Full fart for 150 barn på fotballskole

Han ser frem til den tredje utgaven av fotballskolen og det er fortsatt muligheter for å melde seg på via idrettslaget.

A-lagene stiller

Når fotballskolen starter er det også starten på sommerferien for mange. Fotballskolen er for barn fra 6. til 13. år.

– Og det som er gøy er at både dame og herrelaget er med, faktisk har de hver sin dag som de er ansvarlige for hele opplegget. Da snakker vi alt fra trening til mat og drikke, sier Berntsen.

Deltakerpakker

Det koster noen kroner å være med på fotballskolen, men det er mat med i prisen, men ikke bare det.

– Deltakerpakken er nesten dyrere enn avgiften for å være med, humrer Berntsen.

Kiwi deler nemlig ut en fotball av god kvalitet, håndklær, ryggsekk, t-skjorte og drikkeflaske.

Les også: Håper på 150 fotballskoleelever

– Når det kommer til fotballen, så var det faktisk slik at vi bestilte 800 baller, og dette er fotballer av god kvalitet, ikke reklameballer, men fra Umbro.

Nå krysser man fingrene for godt vær.

– Det er bestilt, så det skal bli bra, avslutter butikksjefen på Kiwi.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...