Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Stor konsert i Lyngdal

KONSERT: Lyngdal gospelkor inviterer til konsert fredag kveld. Foto: Lars Frøsland (arkivfoto)

To kor og lokale og tilreisende musikere stemmer opp fredag kveld.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

GOSPEL: Det er Lyngdal gospelkor som inviterer til konsert i Lyngdal kirkesenter. Med seg får de Sandnes gospelkor.

– Det blir en kveld med både rolige sanger og sanger med fullt trøkk. Vi har dessuten med oss et topp band, forteller dirigenten i Lyngdal gospelkor, Anne-Margrethe Storaker, til Lyngdals Avis.

Halvannet år

Lyngdal gospelor består av rundt 45 medlemmer fra Lyngdal, Hægebostad, Mandal og Lindesnes.

– Koret ble startet for halvannet år siden, og i løpet av denne tiden har vi hatt flere utsolgte konserter, blant dem et par sammen med Samuel Ljungbladh og Ole Børud. Vi har i vår stilt mannssterke opp på Sangfesten gospelfestival i Flekkefjord, forteller Storaker.

– Med oss har vi et strålende band bestående av Emmanuel Waldron, brite bosatt i Flekkefjord, Erlend Haddeland, Jan Kristian Hananger og Jan Terje Aas, de tre siste er lokale krefter fra Lyngdal.

Sandnes

– Denne gangen får vi altså med oss Sandnes gospelkor, som skal på turné til Sørlandet. De består av rundt 50 sangere, og har holdt på siden 2011. I likhet med Lyngdal gospelkor, har de også hatt både egne konserter og samarbeid med ulike artister som Ljungblahd, Børud og nylig Angela Primm og Elsa Harris fra USA, forteller hun.

Sandnes gospelkor stiller med eget band.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...