Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Stor interesse rundt NAV-messe

SAMARBEID: Jobb- og mulighetsmessen i Spira var et samarbeid mellom NAV-kontorene i Lister. Til venstre: Hilde Nesvik Nilssen fra NAV Lyngdal og Jessie Paulsen fra NAV Flekkefjord. FOTO: Anette Larsen

Over 600 personer var innom Spira i Flekkefjord da NAV Lister inviterte til jobb- og mulighetsmesse.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

– Formålet er å invitere arbeidssøkere og andre til komme og se hva bedrifter i regionen tilbyr, samt høre andre fortelle om hva skal til for å få en jobb hos dem. Det er en fin måte å bli kjent ansikt til ansikt, forteller rekrutteringsrådgiver Hilde Nesvik Nilssen ved NAV Lyngdal.

50 bedrifter

NAV-kontorene i Lister inviterte onsdag arbeidssøkere og andre interesserte til jobb- og mulighetsmesse i Spira i Flekkefjord. Der hadde de samlet over 50 bedrifter fra ulike bransjer i regionen, alt fra helsesektoren til bedrifter innen fornybar energi.

– Mange som er på leting etter arbeid lurer på hva som skal til. Her får dem snakke direkte med potensielle arbeidsgivere, levere CV-er hvis de har med det, eller få vite hva slags utdanning som kreves for de enkelte jobbene. Karrieresenteret er også på plass for å hjelpe, forteller Nesvik Nilssen.

Etterspørsel

Etter en nedgangstid i arbeidsmarkedet peker Nesvik Nilssen på at det nå er et oppsving i regionen, med flere bedrifter som har behov for nyansettelser og vikarer. I fremtiden legger hun til at det vil bli et større behov for faglærte og en større etterspørsel etter fagkompetanse.

– Stor andel ufaglærte får jobb, men vi ser det vil bli et større behov for folk med fagbrev. Det gjelder innen helsesektoren, men også med tanke på store, fremtidige prosjekter som veibygging, hotellutbygging og Knertenland, legger hun til.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...