Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Stor forskjell i anbudskonkurranse

BOLIGER: Her i dette området kommer det boliger for vanskeligstilte. Foto: Lyngdal kommune

Lyngdal kommune skal bygge boliger for vanskeligstilte ved Kvavik. Når det kommer til totalenterprise for bygget er det også stor forskjell i pris.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

OVERSIKT: Det er Hellvik Hus i Flekkefjord som har vunnet anbudskonkurransen som kommunen utlyste. For kroner 6 780 000 fikk selskapet tilslag på jobben.

Det var 11 firma som leverte inn sine priser og forskjellene er store fra Hellvik Hus, som fikk jobben, og til selskapet som hadde det dyreste anbudet.

Forskjeller

Her er listen, etter rangering og pris:

 • Hellvik Hus Flekkefjord, 6 780 000
 • Tor Magne Hansen, 7 357 322
 • Rcontainer, 8 000 300
 • Sanden Byggservice, 7 329 581
 • PGE Entreprenør, 7 793 461
 • Bygg 1 Lyngdal, 8 352 614
 • Djønne, 8 472 209
 • Malthus Uniteam, 10 244 500
 • Bygg Teknikk, 10 409 000
 • Øystein Torgersen, 10 080 389
 • JMB Modulbygg, 19 511 000

Tatt kontakt

Prisforskjellen fra Hellvik Hus Flekkefjord som fikk jobben og ned til JMB Modulbygg er kroner 12 731 000.

– Tilbudene er evaluert ut fra kriteriene i tilbudsgrunnlaget med 70 prosent vekt på pris og 30 prosent på kvalitet. På dette grunnlaget er Hellvik Hus Flekkefjord kontaktet med tanke på oppdraget, skriver Lyngdal kommune i et svarbrev til firmaene som deltok i konkurransen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...