Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Stiller med seks skyttere på Landsskytterstevnet

SKYTING: May Elin Frøytland fra Lyngdal skal være med på Landsskytterstevnet. Foto: Lars

Lyngdal Skytterlag håper å vise seg godt frem når Landsskytterstevnet starter i Stjørdal. Flere av skytterne kan nå Kongelaget.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

ÅRETS STEVNE: Landsskytterstevnet er Norges største skytearrangement og et av Norges største idrettsarrangementer. Det er årlig mellom 3.000-6.000 deltakere. Dette året er det Stjørdal som arrangerer og får tusenvis av besøkende. En del av dem kommer fra Lyngdal.

Fra klubben er det da også forventninger til de lokale skytterne.

Kongelaget innen rekkevidde

- Vi stiller med seks skyttere på årets stevne. Tre stykker i klasse fem, Odd Arne Brekne, Steinar Skoland og Mai Elin Frøyland. Odd Arne må vel regnes som en av favorittene til å nå kongelaget og kjempe om tittelen. Skyter Steinar og May Elin opp mot sitt beste så er kongelaget innen rekkevidde også for de, sier Kåre Vidringstad i skytterlaget til Lyngdals Avis.

Flere deltar

De tre nevnte er dog ikke alene. Skytterlaget stiller i flere klasser.

- I klasse V-73 har vi store forventninger til Harald Jensen også i år. I klasse to stiller Kjersti Røinesdal og Bjørnar Foss. Skyter de opp mot det de er gode for, da kan det bli ei flott plassering, forteller Vidringstad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...