Steven og Cindy kommer!

KOMMER: Steven og Cindy Kvinlaug kommer til Fat Tire Garage førstkommende fredag. Foto: Avisen Agder

Det ligger an til en trivelig aften på den lokale puben på fredag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

PUBEN: - Ja, det vil jeg tro at det blir, for det pleier å være populært med Steven Kvinlaug her i Lyngdal. Og denne gang er jo også Cindy med, sier Rudolf Danielsen til Lyngdals Avis.

Det ligger i det hele tatt an til en aktiv periode på puben i Alleen. For det er ikke bare førstkommende fredag det skjer noe.

- Neida, vi kjører på med flere artister på scenen, både før jul og ikke minst i romjula.

Jonas Birkedal kommer til puben med gitaren første juledag, mens det er Gledeskompaniet som tar turen innom dagen etter, 2. juledag.

- Vi har troen på at dette skal bli bra og at en del har lyst å komme seg ut noen timer, fortsetter Danielsen.

Men det er ikke slutt med det, for lørdag 29 desember kommer det også folk innom. Og ikke hvem som helst.

- Det er lokalt, men Berre Jalloc klinger godt hos lyngdølene. Det var suksess i fjor og det tror vi det skal bli igjen. Det er bare å krysse av datoer i kalenderen.

KONSERT: Medlemmene i Berre Jalloc på scenen på Fat Tire Garage i fjor. Foto: Per Thime

I det daglige går det mest i laminat, parkett og vegger, men på fritiden er det musikk det dreier seg litt om for Berre Jalloc. Medlemmene jobber ved Berry Alloc, men i romjula kan du oppleve gjengen på den lokale puben.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...