Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Sterk EM-runde av Svardal

RALLYCROSS: Sivert Svardal fra Konsmo kjørte inn til en fin 5. plass under EM-runden på Hell i Trøndelag i dag. Foto: Johnny Loix

Konsmo-føreren Sivert Svardal tok en fin 5. plass under EM-runden i rallycross på Lånke-banen i Trøndelag.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2018 kl 20:11

RALLYCROSS: Bilføreren fra Konsmo kjører i touring-klassen i EM, og selv om han hadde slitt med både oppkast og feber, så kjørte han så bra at det ble en god plassering, nummer fem.

Det er samme plassering som han oppnådde i Belgia i slutten av mai. Sammenlagt etter løpene i sesongen er han også på 5. plass.

God helg

Unggutten fra Konsmo kan se tilbake en bra helg, og han oppsummerer på denne måten til Lyngdals Avis, og vi starter allerede fredag.

- Jeg kommer side om side med en konkurrent ut fra starten, og velger da å gå inn i alternativsporet allerede på første runde. Jeg blir senere i heatet sinket av en sjåfør som ikke hadde vært i alternativsporet, og omgangen ender da «kun» med 9. beste tid, sier han.

Lørdagen gikk det mye bedre.

- Setter en bra 6. tid i 2.omgang, og følger opp denne med en femte beste tid i 3.omgang. I 4.omgang får jeg en god start men blir snurret i første sving og aper masse tid på dette. Men klarer å få opp igjen tempoet og kjører inn til en 9.tid også i 4.omgang.
Disse resultatene ga meg 4. startspor i min semifinale. I semifinalen kommer kun 3 videre så jeg visste jeg måtte forbedre meg.

TRØNDELAG: God innsats i Trøndelag av Konsmo-fører Sivert Svardal, i hvit bil. Foto: Johnny Loix

Da det var kommet til semifinalen søndag gikk det veldig bra.

- Semifinalen gikk som jeg håpet, og jeg klarte å komme i mål på 3.plass, som ga meg en finaleplass.

Nye mål

- Finalen endte med en 5.plass noe vi er meget fornøyde med. Vi ligger også på 5.plass sammenlagt i EM før den siste runden som går på Höljes i Sverige om 3 uker.

Fredrik Ågedal fra Konsmo kvalifiserte seg til semifinalene, men måtte bryte da han fikk problemer med drivakselen, melder Lister.

Per Magne Røyrås fra Lyngdal stilte også opp, i touringcar-klassen, men kom seg ikke videre til semifinaler.

RESULTATER: 5. plass av Sivert Svardal.

Neste EM-runde kjøres i Sverige, på Höljes 30. juni-1. juli.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...