Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Steinar er klar for debut i blått

KLAR: Lørdag er Steinar Bjørnstøl på trenerbenken/sidelinja når Kvinesdal spiller årets første treningskamp. Foto: Arkivbilde

Fotballsesongen er omtrent blitt helårsidrett, og lørdag debuterer lyngdøl Steinar Bjørnstøl som trener for Kvinesdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: - Det blir deilig å komme i gang med kamper, og den første spiller vi allerede på lørdag, innendørs, sier Bjørnstøl til Lyngdals Avis.

Lyngdølen tar nemlig med seg sitt nye lag, Kvinesdal til Randaberg for årets første treningskamp.

– Jeg vet lite om Randaberg, men vi gleder oss til å komme i gang med årets første treningskamp. Randaberg Arena er kjent for å være en flott hall å spille i. Vi skal uansett gi spillerne mulighet til å utfolde seg og gutta våre en utfordring om å springe mer enn motstanderen.

Randaberg spiller i samme divisjon som Kvinesdal og bør bli en bra målestokk for Bjørnstøls menn.

– Troppen er noenlunde lik den i fjor. Rutinerte spillere som Stian Sindland, Eivind Ege har sluttet. I tillegg er Kristoffer Brattgjerd usikker på grunn av skole, men håper at vi får med han også i år. Han er en meget god back og snill gutt.

Foreløpig er det få spillere inn hos Kvinesdal, i likhet med Lyngdal. Sesongen kan bli tøff også for Kvinesdal, men den utfordringen tar treneren på strak arm, sammen med resten av apparatet rundt laget i blått.

DEBUTERER: Steinar Bjørnstøl er klar for første test for sin nye klubb Kvinesdal. Lørdag spiller laget treningskamp mot Randaberg i Randaberg Arena.

– Inn har kommet John Knibestøl. Vi har en lite stall med en fin blanding av ungt og gammelt. Jeg trives godt i Kvinesdals trenigsdrakt i blått, og er så heldig trene laget sammen med Tore Haukali Hansen. I tillegg har vi også støtteapparatet med Bjørn Morris Egenes, Jan Kasper Staddeland og Rino Kristaiansen.

Bjørnstøl har funnet seg godt til rette nede i dalen.

– Jeg har blitt tatt godt imot og vi skal trene hardt i vinter men selvfølgelig ha det sosialt og gøy. Jeg stortrives og gleder meg stort til første test mot Randaberg. Det er alltid litt spesielt med de første kampene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...