Uavgjort i Flekkefjord

UAVGJORT: Espen Hægeland og lagkompisene fikk med seg ett poeng hjem fra Flekkefjord. Foto: Arkivfoto

Lyngdal red stormen av og klarte 1–1 på Uenes.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.04.2019 kl 19:24

FOTBALL: Avslutningen på kampen ble preget av et voldsomt FFK-press, men Lyngdal sto godt imot.

Lyngdal-trener Jan Ove Pedersen sa etter kampen at han etter kampforløpet måtte være fornøyd.

– Vi ble presset hele tiden, sa han.

– Spillerne skal ha for innsatsen, slo han fast.

FFK-trener Øyvind Maude Nedland, var mindre fornøyd etter at dommer Jon Anders Skadberg Øgår, Imås, hadde blåst av kampen.

– Det var ikke denne kampen jeg hadde regnet med å gi bort poeng i, for å si det slik, sa han.

Første omgang endte målløs, til tross for at Lyngdal fikk et straffespark. Espen Hægeland klarte ikke å overliste FFK-keeper Kai Anton Kleven.

Mot slutten av annen omgang forårsaken samme Hægeland et straffespark for FFK. Det satte Sander Virak sikkert i nettet bak Mats Hompland.

Men Lyngdal svarte direkte. Peder Sanden besørget målet. Dermed endte kampen 1–1.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...