Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Tripic ville gi bort en kvart million kroner til lagkameratene

FOTBALL: Zlatko Tripic skal ha vært klar for å gi 250 000 kroner av lønna i Viking, tidligere i sesongen. Her under siste seriekamp da laget sikret opprykk. Foto: Per Thime

Da det buttet i mot for Viking og Zlatko Tripic tidligere i sesongen kom lyngdølen opp med en plan. Han ville gi av egen lønn, som en gulrot til de andre spillerne - i kampen om opprykk.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.11.2018 kl 21:20

FOTBALL: Han var nemlig en av flere som fryktet at opprykket til Viking skulle glippe.

Det var da Viking hadde tapt fire kamper på rad, Zlatko Tripic banket på døren til klubbdirektør, Eirik W. Henningsen.

Ekstra motivasjon

– Jeg tenkte at det kunne bidra til litt ekstra motivasjon, at det kunne være en liten belønning dersom vi klarte opprykket. Jeg ville ikke ha ett år til i 1. divisjon, det handlet om å få Viking til Eliteserien og få muligheten til å spille der, forklarer Zlatko Tripic overfor Aftenbladet.

På dette tidspunkt hadde laget ramla ned til fjerdeplass på tabellen og hadde hele sju poeng opp til Aalesund. Opprykket begynte å henge i en tynn tråd.

Resten av karrieren

Tripic ønsker egentlig ikke å snakke om saken, men Aftenbladet vet det dreier seg om 250 000 kroner som lyngdølen ville dele med de andre spillerne hvis det ble opprykk. Den videre planen var at Viking skulle komme med en lignende sum.

Foto: Per Thime

– Jeg kom ikke hit for pengenes skyld, da hadde jeg blitt værende i Moldova. Jeg ville rykke opp med Viking, spille i Eliteserien og få muligheten til å vise meg fram fra min beste side igjen. Jeg har fortsatt en drøm om å komme meg til utlandet igjen, men blir gjerne værende i Viking resten av karrieren om det ikke skjer. Jeg setter laget først, understreker kantspilleren.

Sponsor på banen

Nå ble det ikke på den måten. For det første satte NFF foten ned, men det kom også en sponsor på banen med 1. million kroner.

I følge Stavanger Aftenblad har ikke Zlatko Tripic høy grunnlønn i Viking. Han tjener ikke mer enn mange av de andre spillerne, det vil si i underkant av én million kroner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...