Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Trenerjakten har startet

Ronny Fredriksen (t.v.) og Anders Birkeland har gjennomført siste kamp som trenere. Foto: Arkivbilde

Torsdag hadde både Anders Birkeland og Ronny Fredriksen siste kamp med damelaget til Lyngdal. Fortsatt spill i 2. divisjon ble sikret, men det var også siste kamp for hele støtteapparatet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2017 kl 16:19

FOTBALL: – Trenerapparatet for damene har gjort en strålende innsats gjennom mange år. Arbeidet ble for deres del avgjort ved at kontrakten ble sikret, sier sportslig leder, Erlend Nielsen til Lyngdals Avis.

Nielsen forteller at det er et stykke arbeid som skal gjøres når det gjelder trenerkabalen, men de starter ikke på bar bakke.

LES OGSÅ: Damene beholdt plassen

– Det gjør vi ikke. Det finnes kandidater både i egen klubb og fra andre steder, forteller han.

Det er heller ikke bare trenere som skal erstattes. Etter det vi kjenner til skal hele støtteapparatet ha gitt beskjed at de gir seg.

Bruker tid

Klubben har ikke tenkt å forhaste seg, men skal gjøre en grundig jobb. Nielsen er bestemt på at Lyngdal er og fortsatt skal være en attraktiv klubb for damespillere som vil satse.

– Det er stor forskjell på 2. og 3. divisjon. Vi beholdt plassen og vi skal være den ledende klubben her i regionen.

LES OGSÅ: Gir seg som trenere for damene

Det blir trolig ikke klart før om en tid hvilken kabal klubben kommer opp med. I mellomtiden trener jentene som normalt, selv om serien er ferdig.

– Vi kommer til å bruke den tiden det tar, så får vi se hva vi kommer opp med, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...