Toppkamp: «Kom på kamp i dag»

TOPPOPPGJØR: Lørdag ettermiddag håper Tore Kristensen å se mange tilskuere på stadion, for da kommer Express på besøk. Foto: Per Thime

Lørdag er det toppkamp for A-laget til Lyngdal. Express kommer til,stadion, og trener Tore Kristensen og laget skal slå tilbake.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2018 kl 19:50

FOTBALL: Selv om laget hadde flust med sjanser borte mot Våg sist, så ble det tap 0-2. Spesielt i første omgang hadde Lyngdal nok sjanser til både en, to og kanskje tre scoringer.

- Noen dager er det sånn at ballen ikke er venn med oss og går i mål. Dette var en slik kamp, sier trener Tore Kristensen til Lyngdals Avis.

Nå er kampen glemt, og på lørdag er det toppkamp. Lyngdal leder fortsatt tabellen, men bare på bedre målforskjell enn Arendal 2. Express er på 3. plass , med 17. poeng, det er to poeng bak Lyngdal.

Viktig kamp

Det betyr at skal Lyngdal være serieleder etter kommende runde er det seier som gjelder. Express er av flere hevdet å være divisjonens beste lag.

- Express er et godt og fysisk lag, så det blir en hard kamp. Slike toppkamper betyr noe ekstra og vi gleder oss til kamp. Det er dette vi trener hele året for, så da må vi gripe muligheten.

All ære

Til den forrige kampen mot Våg hadde man en anelse om at det kunne være noen forandringer på laget. Tre av spillerne, Johan og Peder Sanden og Magnus Holmen løp nemlig ultramaraton på 62 kilometer, bare to dager før kampen.

- Når det gjelder ultramaratongjengen, så var det avklart i februar at de skulle løpe. Johan spilte 90 min og spilte en meget god kamp. Det er en sterk og imponerende prestasjon. At alle tre stiller opp på kamp og bidrar er positivt. Det krever en del mobilisering fra deres side, og det er fint at de gjør det for laget når vi er litt tynn tropp og avhengig av alle.

Kommer godt med

Spillende trener Kristensen forventer tøff kamp lørdag ettermiddag, men han tror at Lyngdal har noe bra med seg inn til kampen.

- Jeg synes det er utrolig imponerende at de tre spillerne fullfører det løpet. Det viser vilje, moral og fandenivoldskhet. Akkurat det vi er ute etter på A laget. Så har vi 3 karer som er bedre trent enn de kanskje ville vært framover, så i det lange løp skal vi komme styrket ut av dette. Det er jeg sikker på.

Samtidig håper han og se mange lyngdøler på stadion lørdag ettermiddag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...