Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Tar laget sin tredje strake seier?

NY KAMP: Lyngdal er klar for kamp mot Hisøy i ettermiddag. Foto: Per Thime

Lyngdals A-lag for herrer har seilt i medvind de siste to kampene. I ettermiddag kan det bli tre nye poeng - hjemme på stadion.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

HJEMMEKAMP: I øyeblikket er Lyngdal på 7. plass på tabellen i 4. divisjon. Laget har spilt fem kamper før ettermiddagens oppgjør mot Hisøy.

Sistnevnte lag er nyopprykka og har samme poengsum som Lyngdal. Lyngdal var effektive i forrige kamp da laget spilte borte mot Arendal 2. Tre sjanser og tre mål ble fasiten.

Større og bedre

Til kampen mot Hisøy i ettermiddag stiller også Lyngdal en større tropp. Trener Jan Ove Pedersen sto i forrige kamp som reserve på kampskjema - og det slipper han trolig i dag.

Det er Express som er serieleder. Laget har spilt seks kamper og står med 15 poeng. Flekkefjord har også spilt seks kamper og har 13 poeng. FFK lå i går kveld under 0-2 mot Flekkerøy 2 til det var en halvtime igjen av oppgjøret. På den tiden scoret de røde fire mål og snudde kampen, til seier 4-2.

Taper 3-0

Tidligere trener for damelaget til Lyngdal, Ronny Fredriksen, trener Farsund i samme divisjon. Fem poeng etter seks kamper er status, men i dag blir det helt sikkert ikke poeng. Fredriksens klubb klarer nemlig ikke å stille lag mot Søgne.

Det skriver blant annet Søgne på sine sider på Facebook. Dermed får Søgne tilkjent seieren, laget får tre poeng og 3-0 for kampen.

I Kvinesdal er det også trener fra Lyngdal. Steinar Bjørnstøls mannskap skal også spille kamp i ettermiddag. Hjemme på Kvinesdal stadions gressbane er det oppgjør mot Våg. Begge lag har fire poeng før kampen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...