Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Tapte borte mot Våg

Foto: Per Thime

Det var ikke Lyngdals kveld da A-laget spilte seriekamp i Kristiansand.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.06.2018 kl 22:25

FOTBALL: Det ville seg ikke for Lyngdal i oppgjøret mot Våg. Hjemmelaget vant kampen 2–0, men Lyngdal hadde gode muligheter, spesielt i første omgang.

1. omgang

Det var hjemmelaget som startet best i varmen på Karuss kunstgress. Allerede etter to minutter fikk gjestene i rødt merke hva de kunne ha i vente.

Et skudd fra en Våg-spiller smalt nemlig i tverrliggeren over Lyngdals keeper Aron Lindstrand.

Lyngdal kom imidlertid fort til hektene. Etter seks minutter får Espen Hægeland ballen i beina, fyrer løs, men over mål.

Gjestene med en stor mulighet også etter 27. minutter, da Morten Sanden spiller vegg med Hægeland. Avslutningen treffer keeper og videre til corner.

Bare tre minutter senere var det Espen Hægeland som igjen hadde en sjanse. Ibrahim Najafi slår et innlegg som treffer Hægeland i steget. Avslutningen går rett på keeper Per Arnfinn Rudi.

To minutter før pause får Lyngdal frispark. Fra Tore Kristensen lander ballen i beina til Kristoffer Reiersen Risnes. Donns keeper med nok en god inngripen, som han slår til corner.

2. omgang

Innledningen av de siste 45. minuttene var ikke av beste sort for serielederne fra Lyngdal. Etter 47. minutter fikk hjemmelaget corner.

– Corneren ender på bakerste og blir knust i mål, meldte Lyngdal på sine sider på Facebook.

Dermed var det 2–0 til og det gikk altså mot tap for Lyngdal.

I andre omgang ble det også noen bytter hos Lyngdal. Rett fra ultramaraton til kamp, Peder Sanden og Magnus Holmen. Med markbart slitne bein fikk begge noen minutter av kampen.

Lyngdal hadde sjansen mot slutten, da Ibrahim Najafi var nær scoring, men nok en gang fikk hjemmelagets keeper en hånd på ballen som han slo til corner.

Innbytter Magnus Holmen fikk også en stor sjanse fem minutter før slutt. Aleksander Gundersen slår et godt innlegg, men Holmen nikker ballen like over tverrligger.

Mer skjer det ikke og hjemmelaget vinner dermed 2–0 mot Lyngdal.

PS! Neste mulighet for poeng er toppkampen førstkommende lørdag. Da kommer nemlig Express på besøk, et lag som av flere er regnet som opprykksfavoritter.

Det er meget jevnt i toppen av tabellen, og et lag som Arendal 2 har virkelig begynt å markere seg.

HER ER TABELLEN

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...