Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Tap i toppoppgjøret – Lyngdal ned fra tabelltoppen

TAP MOT VINDBJART 2: Peder Sanden og resten av lyngdalslaget måtte reise fra Moseidmoen uten poeng mandag kveld. Her fra det første oppgjøret tidligere i sesongen. Foto: Erlend Haddeland (arkivfoto)

Lyngdal hentet nesten inn forspranget, men Vindbjart 2 ble for sterke.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.08.2017 kl 22:33

(Vindbjart 2-Lyngdal 4–2) Etter topplagenes møte mandag kveld, er det Vindbjart 2 (36 poeng) som nå leder 4. divisjon med ett poeng på Lyngdal.

– En sinnssyk innstilling

Mandagens kamp ble like nervepirrende som man kan forvente når avdelingens to beste lag barker sammen. For selv om Vindbjart 2 ledet 3–0 til pause, fant Lyngdal mål både én og to ganger etter hvilen, ved Espen Hægeland og et klabb og babb-mål som var signert Aleksander Gundersen, uten å slippe inn mål. Det holdt likevel ikke helt inn.

– Det var et iherdig forsøk og en sinnssyk innstilling. Vi springer noe grassalt, og det er et vanvittig tempo i kampen. Det er to gode lag, og en beintøff kamp, sier Lyngdal-trener Tore Kristensen.

Jaktet utligning

I jakten på utligningen kastet Lyngdal frem spillere. Og da Lyngdal var som mest sårbare for kontringer, var det nettopp det den nye serielederne visste å utnytte.

4–2-scoringen på overtid ble spikeren i kista.

– Vi ble enige i pausen om at vi i alle fall ikke skal gå på en smell slik at det ble stygge sifre. Vi skulle jobbe oss gradvis inn i kampen, og være enda bedre i begge boksene enn det vi var i 1. omgang, sier Kristensen.

LYNGDALS SPILLENDE TRENER: Tore Kristensen. Foto: Erlend Haddeland

Bytter plass

Etter mandagens kamp er det Vindbjart 2 som leder 4. divisjon avdeling 11 med 36 poeng. Poenget bak ligger Lyngdal. Dermed har de to lagene slått hverandre hver sin gang, etter at rødtrøyene vant 2–1 hjemme, et oppgjør som var omstridt på grunn av byttene.

– Vi dominerte

Det var en fornøyd Vindbjart 2-trener Lyngdals Avis snakket med etter kamp:

– Lyngdal er et bra lag det, men jeg vil si vi dominerte stort i første omgang. Vi overkjørte dem mer eller mindre og ledet 3–0. Så jevner kampen seg veldig ut i 2. omgang, og det blir 3–2 med ti minutter igjen. Da kan det fort gå begge veier. Vi vinner fortjent, selv om dette absolutt er en kamp som lever i 2. omgang, sier han.

Lyngdal-trener Tore Kristensen måtte se laget sitt få en tøff start.

– De er effektive, og de er flinke, det skal Vindbjart 2 ha. Det er ikke tilfeldig at de scorer på sjansene, og vi bommer. De er gode og effektive. Jeg synes ikke vi spiller en dårlig omgang, verken spillemessig eller på innsatsen, sier han.

Kampen om tabelltoppen

Mens Vindbjart 2 (36 poeng) og Lyngdal (35 poeng) følger hverandre tett, ligger Vigør (28) plassert på 3. plass.

– Kristiansandsklubbene Vigør og Donn vil ofte bli forsterka på høsten, med studenter som kommer til byen. Det kan være de kommer til å melde seg på, sier Skeie.

Hægebostad-bank

Mandag kveld vant Vigør 3–2 over Donn på 5. plass. Hægebostad gikk for øvrig på et stortap på Kollemo stadion. Jerv 2, med femmålscorer Jakob Erzeid Toft fra Lyngdal på laget, ga seg ikke før det stod 11-3, en kamp for dem med kulerammer, med andre ord.

Siste Sivert-kamp

Neste kamp for Lyngdal borte mot Våg 11. august. Mandagens oppgjør var for øvrig Sivert Lies siste kamp for Lyngdal, i alle fall for denne gang.

– Vi kommer til å savne Sivert. Vi må bare ønske ham lykke til videre, og håper vi ser ham igjen, avslutter Lyngdal-trener Tore Kristensen.

FLYTTER VEKK TIL HØSTEN: Sivert Lie ble byttet innpå etter 70 minutter i mandagens 2–1-tap for Vindbjart 2. Det ble også hans siste kamp i Lyngdal-drakten på en stund. Foto: Erlend Haddeland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...