Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Stort bildegalleri: Leverte omtrent til årsbeste

VANT TOPPKAMP: Lyngdal vant toppoppgjøret hjemme mot Framsteg etter en solid og godt gjennomført kamp. Foto: Per Thime

Lyngdal vant toppkampen mot Framsteg etter å ha lagt grunnlaget etter en meget god førsteomgang.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

GODT LEVERT: - Vi la nok grunnlaget der ja, og gøy å se at i denne kampen leverte samtlige spillere til en god karakter. Dette var en skikkelig lagseier, sa trener Arild Andreassen etter kampen.

Starten av kampen var den mest imponerende, i begge ender av banen. De første 17-18 minuttene leverte et samlet lag årsbeste. Laget sto solid i forsvar og leverte fremover på banen. I tillegg vartet keeper Anja Håland opp med noen solide grep om ballen i perioder.

Festhåndball

– Vi ledet vel 11–4 før det var spilt i 20 minutter. Jentene gjorde som vi ble enige om, sier en glad trener.

Men så begynte det å gå litt imot jentene. Kanskje så de at dette gikk veien, men da er det farlig å senke seg ned, som de gjorde en periode.

– Vi fikk svi litt for det, for Framsteg tok inn noen mål, men vi var aldri truet. Dette var noe vi hadde god kontroll på, mener trenern.

Det hadde han rett i, for til pause ledet Lyngdal komfortabelt 14-9, etter blant annet ti redninger av keeper, men det var hele laget som gjennomførte med stil.

Rutinerte spillere

I andre omgang startet hjemmelaget ikke likt som i første omgang. I pausen ble det snakket om å være skjerpet hele tiden. Det var ikke jentene innledningsvis, for Framsteg er et bra lag med flere rutinerte spillere. I 5. divisjon kan det være nok, men ikke mot Lyngdal.

Jentene tok seg sammen etter å ha famlet innledningsvis på omgangen. En periode var gjestene tre mål bak, men så var det nok.

Lyngdal tok seg kraftig sammen, traff mellom stengene og det blir det scoringer av. Nå skal det også nevnes at keepertil gjestene sto en meget god omgang, de siste 30 minuttene.

Irriterende

Til slutt ble det en forholdsvis klar seier, med 22–18 og det var helt fortjent. Lyngdal er nummer tre på tabellen.

– Det som irriterer er jo at vi tapte for Framsteg i den første kampen mot dem. Men vi skal være fornøyd med gjennomføringen i kveld. Dette var en skikkelig lagseier hvor samtlige spillere leverte til karakteren meget bra, eller solid.

5. divisjon håndball

Lyngdal-Framsteg 22–18 (14–9)

Lyngdalshallen

65 tilskuere

Mål Lyngdal: Ina Hægeland Rafoss (3), Ema Fazlagic (4), Gullbjørg Hadland (3), Lotte Stangeland (1), Sarah Farbrot Sakariassen (6), Ane Tesaker (5).

Toppscorer Framsteg: Linn Greibesland (6)

Ingen utvisninger

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...