Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Sterk seier i Arendal

SCORET IGJEN: Espen Hægeland sørget for scoring på straffespark mot Arendal 2. Foto: Arkivbilde

Lyngdals A-lag vant sin andre kamp på rad, for i ettermiddag ble det seier mot Arendal-rekruttene.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2019 kl 17:30

FOTBALL: Lyngdal reiste til Arendal med 15 spillere, og også trener Jan Ove Pedersen sto på dommerkortet - som innbytter.

Det er flere spillere ute med skader, men de som var med mot Arendal gjorde en manns jobb. For det var Lyngdal som scoret de to første målene i kampen.

Tidlig ledelse

Det var ikke spilt mer enn fem minutter da laget i rødt tok ledelsen på Norac stadion. Peder Sanden stormet fremover og lobbet ballen over keeper, Willian Aasheim Selander.

1-0 og en flott start for Lyngdal.

Det skulle også ble en scoring til før pause. Fem minutter før hvilen fikk nemlig Lyngdal straffespark.

Espen Hægeland var sikker fra krittmerket og dermed sto det 2-0 etter de første 45 minuttene. Det var Emil Hauge Greibesland som ble lagt i bakken innenfor 16-meteren, slik at det ble straffespark ut av det.

Nok en skade

Hjemmelaget hadde også en del gode sjanser i første omgang, men det gjelder å score mål. Det gjorde Lyngdal - og ikke Arendal.

Andre omgang var ikke mer enn fem minutter gammel da trener Jan Ove Pedersen måtte gjøre en forandring. Ibrahim Najafi ble skadet og måtte av banen.

Inn på banen kom en debutant i 4. divisjon, nemlig Håvard Persson. Han var imidlertid ikke lenge på banen, for han forsvant ut etter noen og seksti minutter.

Skader eller ikke, Lyngdal gjennomførte med stil - og scoret mer. Innbytter Ivan Loncar ko på banen, og hadde nettopp gjort det da han like godt sendte laget opp i 3-0 ledelse.

Før det hadde Peder Sanden også en god mulighet, og Arendal hadde sendt en ball i tverrligger - men det gjelder fortsatt å score mål, som Loncar gjorde.

Reduserte

Hjemmelaget hadde sine muligheter, og noen av dem var store. Fire minutter før full tid sulle det lykkes for hjemmelaget. Laget reduserte til 1-3.

Men det var Lyngdal som sto distansen best og vant kampen. 3-1 borte mot Arendal 2 er bra, selv om laget ikke har imponert noen i verken 2. eller 4. divisjon - så langt.

4. divisjon fotball

Norac Stadion, Arendal

Arendal 2 – Lyngdal 1–3 (0–2)

Mål: 0–1 (5 min), Peder Sanden, 0–2 (40), Espen Hægeland (straffe), 0–3 (68), Ivan Loncar, 1–3 (86) Andreas Bruhn Christensen.

Lyngdals Lag: Mats Hompland, Johan Sanden, August Nissebn Dragland, Karsten Kristian Kristiansen, Morten Sanden, Emil Hauge Greibesland, Ibrahim Najafi, Thomas Klungeland, Peder Sanden, Espen Hægeland og Endre igland.

Innbyttere: Robin Pedersen, Jan Ove Pedersen, Ivan Loncar og Håvard Persson.

Gule kort: William Aasheim Selander, Sune Aagaard Kiilerich og Roger Risholt, Arendal 2, og Mats Hompland, Lyngdal.

Dommer: Espen Larsen, Imås IL

Dagens Lyngdal-seier sender laget opp i syv poeng og det gir en plass rundt midten av tabellen. Allerede førstkommende lørdag er det nye muligheter, hjemme mot Hisøy.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...