Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Spent trener før eleven sykler VM i Bergen

VINNER: Søren Wærenskjold, Ringerike SK, men fra Mandal, skal sykle både tempo og landevei under VM. Foto: Privat

Jan Åge Zakariassen fra Lyngdal er trolig mer spent enn andre når det kommer til VM på 
sykkel i Bergen. Han har vært trener for en av medaljekandidaten

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2017 kl 10:33

– Det er klart det er spennende å se en tidligere elev gjøre det bra på sykkelen. Søren Wærenskjold, Ringerike SK, men fra Mandal, imponerer meg, sier treneren fra Lyngdal.

Zakariassen har vært trener for 17-åringen i flere år, men nå er syklisten under landslagets ledelse. I verden er han rangert som den sjette beste syklisten i sin aldersklasse

EM-sølv

I EM tidligere i sommer ble han nummer to på fellesstarten i Herning, mens han ble nummer fem på tempo.

TIDLIGERE TRENER: Jan Åge Zakariassen fra Lyngdal gleder seg til VM i Bergen som starter til helgen. Foto: Per Thime

– Det er sterke prestasjoner han leverer og det er kjekt å se at trening gir resultater, sier Zakariassen.

Laget treningsprogram

Zakariassen sto for treningsprogrammet unggutten fulgte til punkt og prikke. Treneren trengte ikke å pushe - for det er en treningsvillig elev vi snakker om.

– Han har en enorm kapasitet og fremgangen var stor på de årene. Han vek aldri unna ei økt og det har gitt resultater, og jeg tror på gode resultater i Bergen.

– Jeg ser ikke bort i fra at han kan ta medalje både på landeveien og i tempo. Han er knallsterk.

Meritter denne sesongen er blant annet EM-medalje og i tillegg har en solid spurt som blant annet førte til en sterk plassering i Niedersachsen og i tillegg ble han nummer 5 i Paris-Roubaix.

Takker treneren

I morgen er syklisten fra Mandal på plass i VM-byen mellom de syv fjell. I det som fort kan bli fuktig høstvær på Vestlandet takker han Zakariassen for hjelpen med treningen.

– Jan Åge skal helt klart ha en god del av æren for at jeg nå stiller på start i VM. Da han var trener ga han meg mye. Jeg hadde aldri trent så mye før, treningsprogrammet han laget for meg ga resultater, sier han.

Når VM for Wærenskjold tråkkes i gang er han godt forberedt.

– Formen kjennes bra, jeg har hatt gode resultater og går for gode plasseringer både på landevei og tempo.

Wærenskjolds første løp går på tirsdag med tempo før han avslutter VM på landeveien med fellesstart neste lørdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...