Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Jentene slått ut av cupen

CUP: Lyngdal hadde flere store sjanser, men det ble tap i cupen mot Viking. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Lyngdals J19-lag har vært i aksjon i 1. runde i NM. Motstander hjemme på stadion var Viking. Det var lenge spenning, men ikke den siste halve timen.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Det var Viking som gikk videre til 2. runde i NM da Lyngdals J19-lag for jenter spilte på stadion i kveld.

Men det var lenge spennende, og hjemmelaget hadde store sjanser før Viking avgjorde. Det var gjestene fra Stavanger som startet best, og som tok ledelsen 1-0 i første omgang. Da var det bare spilt i åtte minutter.

Balanse

KAMP: Lyngdal leverte lenge en god kamp, men det var Viking som var best den siste delen av kampen. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Men Lyngdal har mange bra spillere, og en av dem er Oda Nissen Hansen. Hun sørget for balanse da hun utlignet til 1-1 etter 33 minutter.

Og rett før pause smalt det i tverrliggeren, der hvor Vikings keeper sto. Det var Selma Nissen Dragland som testet skuddfoten, men den endte i tverrliggeren - men en meget god mulighet som kunne gitt ledelse etter de første 45 minuttene.

Flere mål ble det ikke før pausen.

Sjanser

KJEMPET: De kjempet godt, men Viking ble for sterke for Lyngdal. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

I andre omgang hadde hjemmelaget flere store sjanser, men det ble ikke mål ut av det. Bare i løpet av de 10 første minuttene kunne laget scoret både ett og to mål, men Viking avverget de to store sjansene til hjemmelaget.

Avgjorde kampen.

I løpet av fem minutter ble mye avgjort. Fra 1-1 så ble det både 1-2 og 1-3. To Viking-scoringer etter 67 og 72 minutter var med å avgjøre kampen til fordel for siddisene.

KAMP: Ine Marie Knutsen og Lyngdal ga Viking kamp, men det ble tøft den siste halvtimen av cupkampen. Foto: Linn Emilie Kalleberg Mydland

Og ni minutter før slutt var det nok en gang gjestene som scoret. Da sto det 1–4 og håpet om 2. runde var definitivt over for Lyngdal.

To minutter senere ble det 1–5.

Men minuttet før slutt reduserte Lyngdal, for Sara Kristine Stjer Imingen scora. Da ble det 2–5, som også ble sluttresultatet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...