Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Solid forsvar la grunnlaget for seier

HARDT FORSVAR: Grindheim-damene leverte best bakover, men scoret også mer enn nok til å vinne. Foto: Per Thime

Grindheim stengte bakover og ledet hele 7-0 før Farsund scoret deres første mål. Det ble en klar seier til laget fra Audnedal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2018 kl 21:54

HÅNDBALL: 22-17 sto det på lystavla da sluttsignalet gikk i Farsund. Grindheim viste ingen nåde med et forsterket hjemmelaget.

Grindheim startet på den aller beste måten. Farsund slapp ikke til før det var spilt i nesten ni minutter. Da hadde allerede Grindheim scoret syv ganger.

– Vi er rett og slett veldig bra bakover i dag. Vi slipper til slutt inn 17 mål, men det er mer enn godkjent sa trener Espen Løland etter kampen.

Veteranene viste veien

Det var veteranene på laget som viste seg fram i innledningen av kampen. Eline Tveiten, Camilla Falkevik og Line Telhaug scoret de ni første målene til audnedølene.

SE OGSÅ: Kamprapporten

Med seieren er laget fortsatt nummer to på tabellen. Et eventuelt opprykk har laget allerede sagt nei til, men det skal ennå spilles tre kamper før serien er over.

– Det er flere ting som spiller inn når det ble bestemt at vi ikke ønsker å rykke opp, selv om vi hadde vunnet serien. Det ene er ekstra belastning på spillere. I 3. divisjon er det lenger reiser hvor spillerne må være borte en hel helg. Det er flere som har familie og belastningen ville blitt mye større.

Gir seg

I tillegg er det heller ikke grunnlag for rekruttering av nye spillere i øyeblikket.

4. divisjon

Farsund 2-Grindheim 17–22 (11–14)

Mål Grindheim: Line Telhaug (8), Eline Tveiten (5), Christine Nordstrøm (3), Camilla Falkevik (4)og Caroline Pytten (2).

Toppscorer Farsund: Emilie Poulsen (7).

3. gule kort til Grindheim, ingen utvisninger.

Dommere: Jan Ove Larsen og Kåre Larsen

– På sikt kan det bli bra, for det er flere talentfulle spillere som kommer, men som ennå er unge, fortsetter Løland.

Både han og ass.trener Øystein Bakke gir seg som trenere etter sesongen.

– Vi har vært med lenge nå, altfor lenge, humrer de to.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...