Søgne vant i Fibohallen

GLAD: Ronny Fredriksen i Lyngdal IL er glad for at guttene nå fører Reolbørsen cup videre, etter at damelaget trakk seg. Foto: Lars Rekaa

Søgne ble det første guttelaget som noensinne stakk av med finaleseieren i Reolbørsen cup.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: I elitefinalen slo guttene fra Søgne Flekkefjord 0–1.

I breddefinalen endte pokalen hos arrangørene. Lyngdals G14-lag (!) vant 3–2 over Express 2. Nivå 2-finalen ble vunnet av Søgne 2, som slo Fløy 4–0.

FARLIG: Even Lindland var stadig giftig i angrepet til Lyngdal G14. Her fra en av lørdagens kamper mot Hægebostad. Foto: Lars Rekaa

Kort varsel

– G14 stilte opp på kort varsel og fikk det litt tøft lørdag. Men søndag gjorde de sakene til 10 i stil og vant over FFK i semien før de slo skikkelig til i finalen, sier Ronny Fredriksen, som var med på arrangørsiden.

Der har han vært med i mange år – men da som trener for damelaget. De to første årene var Reolbørsen cup en dameturnering. Roger Foss har i en årrekke vært turneringsleder.

Damelaget ønsket ikke å påta seg arrangementet i år.

– Etter å ha klarert med styret, kontaktet jeg Lloyd Wetland i Reolbørsen. Han var positiv til å gjøre cupen til en gutteturnering, og dermed rullet snøballen, forteller Fredriksen.

GRATULASJON: Reolbørsens Lloyd Wetland (til høyre) gratulerer Søgne med seieren. Foto: Privat

Dermed var nærmere 170 spillere samlet til turnering i Fibo-hallen i Lyngda i helgal.

Fire lag fra Lyngdal

Lyngdal hadde selv med fire lag. De øvrige 15 lagene kom fra Flekkefjord i vest til Fevik i øst.

Lørdag ble det spilt gruppespill, og søndag var det sluttspill.

Det ble kåret vinnere både på nivå 1 og på breddenivå.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...