Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Sier takk for seg i Molde

FERDIG I NOLDE: Eman Markovic vil prøve seg i bosnisk fotball. Foto: Sein Halvor Moe (arkivfoto)

Lyngdølen vil prøve seg i Bosnia.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

TOPPFOTBALL: Eman Markocic ønsker ikke å bli leid ut til en annen norsk klubb, og forlater i stedet Molde, melder Romsdals Budstikke.

Eman har utviklet seg voldsom gjennom tre år i MFK, men i samråd med Ole Gunnar Solskjær velger han nå å forlate klubben.

Han flytter til Bosnia-Hercegovina om kort tid.

– Eman har fått en mulighet som han har lyst til å gripe. Siden han ikke er garantert spilletid i eliteserien her, har vi blitt enige om at dette er den beste løsninga for alle parter, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Tilbud fra Bosnia

Molde-treneren erkjenner at han helst ville beholdt unggutten i Molde-stallen.

– Vi har forsøkt å leie ut Eman. Vi har sagt nei til noen henvendelser, og han selv ville ikke gå på lån til de norske klubbene som var aktuelle nå. Derfor er min anbefaling at han må få lov til å spille førstelagsfotball en annen plass. Eman vil fortsette karrieren i Bosnia, han ønsker å ha framtida si der, sier Solskjær.

I mars var Markovic på besøk i den bosniske toppklubben Zrinjski, som har vunnet toppserien de fire siste sesongene. Han trente med laget ei uke, og ifølge bosniskes nettsteder spilte han også en treningskamp. Serien i Bosnia-Hercegovina ble nylig avsluttet.

Overgangen fra Molde vil formelt skje i sommervinduet. Det er ikke kjent om Molde får økonomisk kompensasjon eler om unggutten blir løst fra kontrakten.

Spiller EM i juli

Markovic kom til Molde fra Lyngdal som 15-åring. Familien kommer opprinnelig fra Sarajevo, men foreldrene kom til Norge under krigen på 1990-tallet.

Han har spilt 48 kamper for andrelaget til MFK og debuterte for A-laget i treningskampen mot Djurgården i september i fjor. Han satt på innbytterbenken i to eliteseriekamper i 2017. Angriperen er norgesmester for junior de to siste sesongene og imponerte også i Youth League.

Les også: Eman startet kampen da Norge vant

Markovic har en rekke kamper for aldersbestemte landslag. I likhet med Erling Håland, Tobias Svendsen og Leo Østigård er han fast i troppen til G19-landslaget, som skal spille EM i Finland i juli.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...