Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Poengdeling og foreløpig tabelltopp

SCORET: Espen Hægeland scoret på straffespark og fikk gult kort i samme situasjon. Foto: Per Thime

Lyngdal var heldige, men fikk med seg ett poeng da det ble 1–1 mot Fløy 2 i kveld.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2018 kl 22:28

FOTBALL: Et meget redusert Lyngdal fikk altså med seg det ene poenget i toppkampen hjemme mot Fløy-rekruttene.

Espen Hægeland scoret hjemmelagets mål minuttet før pause, på straffespark. For øvrig et straffespark de færreste fikk med seg årsaken til.

Men scoring ble det og hjemmelaget gikk i garderoben med ledelse.

Seks ute

Listen over spillere som var borte var lang. Karantene og ferier gjorde sitt til at verken Johan Sanden, Peder Sanden, Andre Ubostad, Aleksander Gundersen, Daniel Berglund og spillende trener Tore Kristensen var med.

Derfor var det også sterkt at hjemmelaget ledet etter første omgang, for gjestene stilte ikke noe svakt rekruttlag.

Søndag kveld kom det også en forespørsel fra Fløy om å utsette kampen, men det var ikke aktuelt for Lyngdal.

Noe heldige

Spillemessig var det ingen stor kamp de fremmøtte fikk med seg, men noen sjanser var det til begge lag. For anledningen spilte Aron Lindstrand spiss, og han er til vanlig keeper. Han gjorde seg slettes ikke bort, og hadde også en bra mulighet allerede etter ett minutt av den første omgangen.

SPISS: Aron Lindstrand er vanligvis keeper for Lyngdal, men mot Fløy 2 spilte han spiss. Foto: Per Thime

Inn i mål var det dermed Mats Hompland som kom. Heller ikke han gjorde seg bort, for han var nemlig hjemmelagets beste spiller.Han var muligens uheldig da Fløy utlignet til 1–1 etter 75 minutter, men bortsett fra det storspilte han mellom stengene.

Fløy var bedre enn Lyngdal og skapte også flest sjanser sett under ett, men at det ble poengdeling var kanskje også helt ok.

– Vi gjør en bra kamp, og vi mangler som du ser en del spillere. Når det er sagt gjør de som kommer inn en meget god jobb, sier kaptein Espen Hægeland.

Han snakket også på seg et gult kort da Lyngdal fikk straffespark.

– Hvordan klarte du å snakke på deg det gule kortet, egentlig?

– Jeg måtte få opp tenninga litt, humret han på vei til garderoben.

Jevn tabell

Med 1–1 er også Lyngdal ferdigspilt før ferien. Tabellen er mer en jevn. Det skiller bare tre poeng på de seks første lagene.

Nå blir det pause i serien frem til august. Da står den ene utfordringen etter den andre på vent. Flere spillere skal reise bort og det er usikkert om de kan bli erstattet.

– Vi får se hvordan det blir, men i dag ser vi at de som kommer inn på laget gjør en god jobb, så dette kan også fort bli en spennende høst, avslutter Hægeland, som i kveld scoret sitt mål nummer 14 for sesongen.

Han har i hvert fall ikke tenkt å gi seg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...