Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Peder scoret først - vant seriepremieren

SCORING: Ballen gikk så fort unna at ikke fotografen fikk den med, men her har Peder Sanden sendt ballen mot mål. Da ble det også scoring. Foto: Per Thime

Knokkeloppgjør ble det ikke, men det var som vanlig god temperatur på banen da Lyngdal spilte mot Flekkefjord. Peder Sanden scoret årets første seriemål for hjemmelaget.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.04.2018 kl 18:53

SERIESTART: Det ble med den ene scoringen da Lyngdal serieåpnet lørdag ettermiddag. Lokaloppgjøret mot Flekkefjord ble avgjort allerede i den første omgangen, etter scoring av Peder Sanden.

Hjemmelaget hadde initiativet store deler av de første 45 minuttene. De møtte et lag som i første omgang la seg lavt, og hadde en spiller på topp. I tillegg til scoringen hadde hjemmelaget også et par andre gode muligheter, men i mål skulle ikke ballen.

Ikke effektive nok

Peder Sanden hadde en god mulighet etter en retur på et frispark, men Flekkefjords keeper Fredrik Pedersen fikk ryddet unna.

Det gjorde han også da Ibrahim Najafi hadde en god mulighet kvarteret før pause. Najafi gjør mye bra for hjemmelaget, men effektiv foran mål er han ikke. Forsøket endte rett i klypene på keeper.

Foto: Per Thime

Mer med

I andre omgang la gjestene om litt i formasjonene. 4-4-2 ga laget mer trøkk, de skapte mer og kunne også scoret.

Rundt 15 minutter før slutt fikk laget straffespark. Lyngdal-keeper Aron Lindstrand kaster seg til venstre der Runar Hansson skyter. Lyngdølen redder og dermed blir det heller ikke poengdeling.

Foto: Per Thime

- Jeg synes vi vinner kampen helt fortjent, selv om Flekkefjord er mer med i andre omgang, sier matchvinner Peder Sandnes etter kampen er ferdig.

Sanden var hjemmelagets beste spiller, men kjente det godt etter kampen.

- Det var den første seriekampen og vi er ikke i toppform alle spillerne ennå, men du verden så deilig det er å vinne mot Flekkefjord. Selv er jeg fornøyd med egen innsats i 70 minutter, etter det tok krampa meg. Men vi kom da i mål, sier han fornøyd.

Foto: Per Thime

Fornøyd trener

Serieåpninger er ofte spesielle, og heller ikke alltid velspilte. Før i tiden klaget man på ujevne grasbaner på denne årstiden. Det kan man ikke her, for dette er kunstgras.

Lyngdal-trener Tore Kristensen fikk seg en smell i beinet i første omgang, men kom seg på beina. Hans rutine var god å ha bak i forsvaret, for en liten periode holdt det nemløig hardt for hjemmelaget. Men det holdt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...