Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Julian ble årets Viking-spiller

ÅRETS VIKING: Julian Ryerson er stemt frem som vinner av Årets Viking-prisen. Av RA sine lesere på nett fikk han hele 52,8 prosent av stemmene. Foto: Jan Henrik Heggebø, Rogalands Avis.

Siden Julian Ryerson signerte for Viking i 2013 har han tatt store steg opp og fram. Så store at han denne sesongen var lagets beste spiller.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 29.11.2017 kl 13:06

KÅRING: Han ble stemt fram av Rogalands Avis sine lesere.

– Dette er en fin bekreftelse på at det jeg har levert på banen ikke har gått ubemerket forbi. At supporterne har stemt meg fram til å vinne denne prisen gjør meg stolt, og det gir meg selvtillit, sier Ryerson til RA.

Knuste andre nominerte

Helt siden 1990 har Rogalands Avis hatt denne kåringen. Ryerson er i godt selskap når det kommer til vinnere. Det er en kåring som blir lagt merke til i Stavanger. Listen er nemlig stor av kjente spillere.

årets viking

2014: Vidar Nisja

2013: Rune A. Jarstein

2012: Rune A. Jarstein

Årets Viking (2011-1990):

2011: Yann-Erik de Lanlay

2010: Håkon Skogseid

2009: Birkir Bjarnason

2008: Thomas Pereira

2007: Uwe Rösler

2006: Henry Hinna

2005: Egil Østenstad

2004: Frode Olsen

2003: Brede Hangeland

2002: Brede Hangeland

2001: Hannu Tihinen

2000: Hannu Tihinen

1999: Magnus Svensson

1998: Magnus Svensson

1997: Thomas Myhre

1996: Lars Gaute Bø

1995: Gunnar Aase

1994: Thomas Myhre

1993: Thomas Myhre

1992: Roger Nilsen

1991: Roger Nilsen

1990: Roger Nilsen

Det var fem spillere som var nominert og Ryerson knuste de andte spillerne i kåringen. De andre spillerne som var nominert havnet langt bak.

  • Kristoffer Haugen, 15,1 prosent
  • Tommy Høiland, 12,5
  • Andrè Danielsen, 9,5
  • Iven Austbø, 4,6

Usikker

Denne sesongen som nylig er avsluttet endte med nedrykk for Viking. Det er fullstendig krise for både klubb og by.

For Ryerson er det ennå usikkert hvor han spiller neste sesong, og mye tyder på at han forlater Viking. Men i dag gleder han seg over at han tross alt har vært den beste spilleren for kriseklubben i Stavanger.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...