Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Guttene feirer 17. mai i Barcelona

SPENTE SPILLERE: Laget fra Lyngdal setter seg på flyet fra Stavanger torsdag formiddag. Neste stopp er Barcelona og treningsleir i fem dager. Foto: Per Thime

Disse unge fotballspillerne skal være «proffer» for noen dager. Mens andre går i 17. mai tog, skal dette laget på treningsleir til Barcelona.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: - Dette er jeg sikker på kommer til å bli en flott opplevelse for guttene. Vi blir en fin gjeng som reiser, med 18 spillere og 4 ledere/trenere, sier Ronny Fredriksen.

Han og resten av gutter 16-gjengen er på den siste treningen før laget setter kursen mot Spania. Mellom Barcelona og Girona har Lyngdal funnet sin plass. Santa Susanna, med godt hotell og ikke minst gode fasiliteter for trening.

Når dette leses er de fleste andre av oss i ferd med å planlegge 17.mai-feiringen.

To daglige økter

- Vi får fem dager og skal ha det moro, men det er treningsleir og en fin måte å bli bedre kjent på med laget. To daglige treningsøkter på gode baner skal gi et enda bedre samhold i gjengen, selv om det også i dag er veldig bra, forteller Fredriksen.

God informasjon

Når så mange personer, og unge personer skal på tur, har selvsagt lederne satt opp klare kjøreregler.

SISTE TRENING: Guttene gjennomførte siste trening før fem spennende dager i Spania. Foto: Per Thime

- Oppgavene må fordeles og vi ledere må ha en oversikt over hvor guttene er. Det er for eksempel ikke mulig å gå ut av området på hotellet alene. Spillerne skal være i grupper, og i tillegg er det regler som gjelder når vi er på reise og representerer klubben vår.

Skal på kamp

Men det er ikke bare treninger, mat og bading som står på programmet de dem dagene laget skal være i Spania.

- Rett før avreise fikk jeg bekreftet fra reisebyrået at det blir fotballkamp også. Den aller siste serierunden spilles kommende helg og vi har vært så heldige å få tilgang på billetter til kampen Barcelona-Real Sociedad. Det blir ett av flere høydepunkter på turen vår. Sen kampstart og sent hjemme på hotellet, men å se Barcelona på Camp Nou blir stort med 70-80.000 tilskuere.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...