Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Møter MK i cupkvalik

TØFF SESONG: Mye tyder på at Lyngdal kan få en tøff sesong. Mange spillere er borte, men det er også kommet noen til, som Ibrahim Najafi som er tilbake etter en høst i Farsund. Foto: Per Thime

Lyngdal synes å ha et godt stykke igjen før de er klar for kamp om seriepoeng. Denne uka er det cupkamp mot MK.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: – Jeg er ikke bekymret og vi skal være godt forberedt når vi møter MK til cupkamp i neste uke.

Det sier Lyngdal-trener Jan Ove Pedersen. Da har han sett laget slippe inn 16 mål på tre kamper.

I tur og orden ble det nemlig tap for Fløy (0–4), Søgne (1–5) og mot Nærbø (6–7). Anledningen var turnering i Søgne.

– Mot Søgne i den første kampen var vi ikke med de første ti minuttene av en eller annen grunn. I løpet av de minuttene fikk vi fire baklengs, sier Pedersen.

Rutine og ungt

Til turneringen i Søgne var flere spillere borte. I tillegg hadde Lyngdal med spillere som akkurat var tilbake fra skader, og en del juniorspillere.

– Vi manglet spillere som Espen Hægeland og brødrene Peder og Johan Sanden. Der er det mye rutine og selvsagt merkbart for oss, fortsetter treneren.

Odds-favoritter

20. mars er årets første tellende kamp for A-laget. Det er altså Mandalskameratene som venter i cupens første kvalifiserende runde. MK snøt Lyngdal for opprykket i siste serierunde i fjor. Etter det har det nærmest var mannefall av spillere som har forlatt Lyngdal. Ikke alle har fått med seg det.

Betting-selskapet Coolbet har nemlig satt opp sitt tips for 4. divisjon på Sørlandet. Der troner Lyngdal øverst på listen til en odds på 3,50.

– Hehe! Vi skal forsøke å gjøre det best mulig vi, men det er nok ikke vi som er favoritter til å rykke opp, slår Pedersen fast.

Det har han trolig rett i, men med de rutinerte spillerne tilbake så kan det kanskje bli bra likevel, selv om kampene til nå ikke har vært veldig oppløftende. Men det er heller ikke i treningskamper det deles ut poeng.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...