Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Maren Njerve: Fornuftig å bruke et år til i tredjedivisjon

GIR SEG: Maren Njerve skal spille kampen om kretsmesterkspet, men gir seg deretter. I siste seriekamp scoret hun alle Lyngdals tre mål. Foto: Per Thime, arkivfoto

Selv gir Lyngdal-veteranen seg med fotball på toppnivå – men først skal hun spille finalekamp om kretsmesterskapet.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

FOTBALL: Lyngdal er suverene seriemestere i damenes tredjedivisjon. Onsdag vant de komfortabelt 3–1 over Randesund – på bortebane.

Men klubben og spillerne er enige om at de ikke ønsker opprykk.

Enighet i gruppa

– Vi diskuterte det samme foran sesongen, også, og det er enighet i gruppa, sier Njerve.

Hun sier til Lyngdals Avis at hun er enig i avgjørelsen.

– Vi har til tider slitt med å stille fullt lag. Det tærer både på det sosiale og fotballmessige. Der vi er nå, har vi en fornuftig læringsarena. Her bør vi være, i hvert fall en sesong til. Men på sikt må målet være å vende tilbake til 2. divisjon, sier hun.

14 strake sesonger

Selv har Maren Njerve (29) bestemt seg for å gi seg etter denne sesongen.

– Jeg skal i hvert fall ha en pause. Jeg har spilt i 14 strake sesonger siden jeg var 15 år gammel. Reisene fra Spangereid krever sitt. Det har vært gøy og givende, men det er på tide nå, sier hun.

Hun legger til at hun savner jevnaldrende lagvenninner.

– Vi snakker om unge og flotte jenter i klubben, men det hadde vært hyggelig med noen på min alder, sier hun.

Trenerspørsmålet

Denne sesongen har hun hatt en rolle som en slags spillende hjelpetrener. Beslutningen betyr at hun gir seg i trenerapparatet, også.

Les også: Birkeland gir seg etter sesongen

– Det er ikke avgjort hvem som overtar treneransvaret, men Anita Drageland Stakkeland vil være et godt valg, sier Maren Njerve.

Sesongen skal etter planen avsluttes med to kamper mot Rygene 10. og 13. oktober. Først skal de to avdelingsvinnerne møte hverandre til kvalifiseringskamp til 2. divisjon. Tre dager senere skal de samme lagene gjøre opp om kretsmesterskapet. Begge kamper skal spilles på nøytral bane.

– Vi har gjort det klart at vi ikke ønsker opprykk, så det er opp til kretsen eller forbundet å avgjøre om vi må spille opprykkskampen. Kampen om kretsmesterskapet skal vi selvsagt spille, sier Maren Njerve.

Kampen blir hennes siste i rød drakt – i hvert fall på en stund.

– Skulle suget etter fotball melde seg igjen, kan jeg adressen, sier hun.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...