Lyngdals Avis

Lyngdals Avis

Målfest 1: Her starter ballet for hjemmelaget

1–0: Morten Sanden nikker hjemmelaget i ledelsen etter bare tre minutter. Foto: Per Thime

2 x 45 minutter med enveiskjøring endte i en knusende hjemmeseier for Lyngdal.

Lyngdals Avis
Lyngdals Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2018 kl 23:31

HJEMMEKAMPER: Da Morten Sanden nikket inn 1-0 etter bare tre minutter var det bare starten på en målfest for hjemmelaget.

For bare minuttet senere var det broder Peder som sørget for 2-0. Han kom alene mot keeper og gjorde akkurat som han ville.

- Allerede da var jo kampen i realiteten kjørt. Vi spilte en god kamp og er meget godt fornøyd, både med åpningen av kampen, men også resten - for vi er rett og slett solide, sa trener Tore Kristensen.

SANDEN: Peder Sanden sender Lyngdal opp i 2–o ledelse i første omgang. Foto: Per Thime

Første omgang var preget av total overkjøring fra hjemmelagets side. Etter 17 minutter fikk Lyngdal frispark. Kaptein Espen Hægeland gjorde seg klar fra rundt 18 meter. Knallhard, godt plassert til høyre for en halvsvimmel Donn-keeper og 3-0.

MÅL: Her øker hjemmelaget til 3–0 mot Donn, og keeper er sjanseløs på frisparket fra Espen Hægeland. Foto: Per Thime

Tre minutter var det klart for straffesaprk. Fra krittmerket var Espen Hægeland sikker og da var det 4-0 etter første omgang.

2. omgang startet med en stor dobbelsjanse for gjestene, men Lyngdals keeper Mats Hompland viste klasse og reddet. Hompland spilte 2. omgang, mens Aron Lundstrand spilte spiss. Lyngdal sparte flere spillere underveis.

12. minutter ut i omgangen var det klart for nok en scoring. Espen Hægeland overlistet keeper og da var det 5-0.

Bare to minutter senere var det 6-0. Peder Sanden brukte hodet og klinket den omtrent oppi nettaket. Det var snakk om ren overkjørsel fra hjemmelagets side.

STORFORM: Espen Hægeland viste storform mot Donn 2 og bøttet inn mål etter mål. Foto: Per Thime

Og mer skulle det bli, for Lyngdal hadde ikke tenkt å gi seg med det.

Espen Hægeland fikk en perfekt ball slått inn mot 16-meteren og hadde en enkel jobb mot keeper, som han rundet og satte inn 7-0 scoringen. Det var veteranens fjerde scoring for kvelden.

Syv minutter før slutt reduserte gjestene til 7-1, men kampen var for lengs sluttkjørt for Donn 2.

Lyngdal var suverent det beste laget og gjorde mer eller mindre som de ville gjennom hele kampen.

Og rett før slutt; Espen Hægeland med sitt femte mål og seieren ble til 8-1.

- En herlig seier dette, og jeg synes vi står omtrent kampen ut, sier Espen Hægeland.

Fem scoringer er ikke hverdagskost.

- For noen år siden scoret jeg faktisk ti mål i en kamp, men det er noen år siden og vi vant veldig mye.

Laget leder nå serien etter tre serierunder og fikk plutselig også totalt 10-1 i målforskjell. Neste kamp er allerede fredag kveld, borte mot Vigør i Kristiansand.

Der reiser laget som favoritter.

- Vi har i det minste fått en god start på sesongen med tre strake seiere. Det skal vi ta med oss videre til neste kamp. Kjekt er det også at alle får spille i dag, mener kapteinen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...